menu Request
×

Kunci Gitar Lutfiana Dewi - Infone Masseeeh - Ninu Ninu Ninu Chord Dasar dan Lirik Lengkap

46 views
Capo fret 2

Intro : F G Em Am
            piye masseeeh
        F G C..
        (info info) infonya..
        (lanjut dilayani masse..)
        F G Em Am
        F G C..

                   C
nganti ndangak ndangak mase
              Dm
aku kalah sak sembarangane
              G
trus piye infone mase
                C             G
kadung jeru tresnoku neng dek e..

                  C
seng kono good looking mase
                Dm
neng kene mung spech e wong kere
            G
terus aku kudu piye
            F     G     C
opo yo kudu cidro selawase..

           Am       Em
tak suguhi ati dudu kopi
        F          C
nanging tego nglarani
             Am         Em
tak sanggane dewe lamun iki
      F           G
wes ndak kuat.. mase..

Reff :
            F     G
 yo ndak mampu.. aku
       Em         Am
 dudu spech idamanmu..
        F    G
 nuruti karepmu..
       C         C7
 aku ninu ninu ninu..

            F     G
 yo ndak mampu.. aku
       Em         Am
 dudu spech idamanmu..
        F    G
 nuruti karepmu..
       F    G    C
 aku ninu ninu ninu..

Musik : F G Em Am
        ndak mampu masseeeh..
        F G C..
       (infone maseeh)
        F G Em Am
        Dm G C..

                   C
nganti ndangak ndangak mase
              Dm
aku kalah sak sembarangane
              G
trus piye infone mase
                C             G
kadung jeru tresnoku neng dek e..

                  C
seng kono good looking mase
                Dm
neng kene mung spech e wong kere
            G
terus aku kudu piye
            F     G     C
opo yo kudu cidro selawase..

           Am       Em
tak suguhi ati dudu kopi
        F          C
nanging tego nglarani
             Am         Em
tak sanggane dewe lamun iki
      F           G
wes ndak kuat.. mase..

Reff :
            F     G
 yo ndak mampu.. aku
       Em         Am
 dudu spech idamanmu..
        F    G
 nuruti karepmu..
       C         C7
 aku ninu ninu ninu..

            F     G
 yo ndak mampu.. aku
       Em         Am
 dudu spech idamanmu..
        F    G
 nuruti karepmu..
       F    G    C
 aku ninu ninu ninu..

            F     G
 yo ndak mampu.. aku
       Em         Am
 dudu spech idamanmu..
        F    G
 nuruti karepmu..
       C         C7
 aku ninu ninu ninu..

            F     G
 yo ndak mampu.. aku
       Em         Am
 dudu spech idamanmu..
        F    G
 nuruti karepmu..
       F    G    C
 aku ninu ninu ninu..
        F    G
 nuruti karepmu..
       F    G    C
 aku ninu ninu ninu..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A F#m Bm
            piye masseeeh
        G A D..
        (info info) infonya..
        (lanjut dilayani masse..)
        G A F#m Bm
        G A D..

                   D
nganti ndangak ndangak mase
              Em
aku kalah sak sembarangane
              A
trus piye infone mase
                D             A
kadung jeru tresnoku neng dek e..

                  D
seng kono good looking mase
                Em
neng kene mung spech e wong kere
            A
terus aku kudu piye
            G     A     D
opo yo kudu cidro selawase..

           Bm       F#m
tak suguhi ati dudu kopi
        G          D
nanging tego nglarani
             Bm         F#m
tak sanggane dewe lamun iki
      G           A
wes ndak kuat.. mase..

Reff :
            G     A
 yo ndak mampu.. aku
       F#m        Bm
 dudu spech idamanmu..
        G    A
 nuruti karepmu..
       D         D7
 aku ninu ninu ninu..

            G     A
 yo ndak mampu.. aku
       F#m        Bm
 dudu spech idamanmu..
        G    A
 nuruti karepmu..
       G    A    D
 aku ninu ninu ninu..

Musik : G A F#m Bm
        ndak mampu masseeeh..
        G A D..
       (infone maseeh)
        G A F#m Bm
        Em A D..

                   D
nganti ndangak ndangak mase
              Em
aku kalah sak sembarangane
              A
trus piye infone mase
                D             A
kadung jeru tresnoku neng dek e..

                  D
seng kono good looking mase
                Em
neng kene mung spech e wong kere
            A
terus aku kudu piye
            G     A     D
opo yo kudu cidro selawase..

           Bm       F#m
tak suguhi ati dudu kopi
        G          D
nanging tego nglarani
             Bm         F#m
tak sanggane dewe lamun iki
      G           A
wes ndak kuat.. mase..

Reff :
            G     A
 yo ndak mampu.. aku
       F#m        Bm
 dudu spech idamanmu..
        G    A
 nuruti karepmu..
       D         D7
 aku ninu ninu ninu..

            G     A
 yo ndak mampu.. aku
       F#m        Bm
 dudu spech idamanmu..
        G    A
 nuruti karepmu..
       G    A    D
 aku ninu ninu ninu..

            G     A
 yo ndak mampu.. aku
       F#m        Bm
 dudu spech idamanmu..
        G    A
 nuruti karepmu..
       D         D7
 aku ninu ninu ninu..

            G     A
 yo ndak mampu.. aku
       F#m        Bm
 dudu spech idamanmu..
        G    A
 nuruti karepmu..
       G    A    D
 aku ninu ninu ninu..
        G    A
 nuruti karepmu..
       G    A    D
 aku ninu ninu ninu..

Outro : D

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lutfiana Dewi mudah, kunci gitar Lutfiana Dewi, chord lagu Lutfiana Dewi - Infone Masseeeh - Ninu Ninu Ninu, chord dasar Lutfiana Dewi - Infone Masseeeh - Ninu Ninu Ninu, chordtela Lutfiana Dewi - Infone Masseeeh - Ninu Ninu Ninu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Lutfiana Dewi - Infone Masseeeh - Ninu Ninu Ninu, download lagu Lutfiana Dewi - Infone Masseeeh - Ninu Ninu Ninu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lutfiana Dewi di youtube: https://youtube.com/watch?v=yjNa_MVClKk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lutfiana Dewi

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari