menu Request
×

Kunci Gitar Lungset 2 (Tak Enteni Tekamu) - Nella Kharisma Chord Dasar dan Lirik Lengkap

120 views
 Intro : Am G Am..
Am G C..
F G C Am
F G Am...

Reff:
Am G Am
tak..enteni tekamu
F G C
nganti..lungsete atiku
F G C Am
sabarku iki..ra ono watese
F G C
tekan kapan ngenteni slirane..

Am G Am
tak..enteni tekamu
F G C
setahun rong tahun sewindu
F G C Am
prasasat nganti..rambut dadi puteh
F G C
sabar ngenteni slirane muleh..

Int. Am..Em..F G Am..

*)
Am
senadyan ono kabar seng
F
marai panas nang kupeng
G
kabare neng kono nduwe
C
aku percoyo kowe..

Am
kabar-kabar tak anggep angen
F
marai awakku gering
G
janjimu mbiyen tak ugemi
C
kowe mesti bali..

Reff:
Am G Am
tak..enteni tekamu
F G C
nganti..lungsete atiku
F G C Am
sabarku iki..ra ono watese
F G C
tekan kapan ngenteni slirane..

Am
yo panggah sabar
G
aku ngenteni kowe
Am
ra gagas kabar kuwi mong jarene
Am
aku tetep setyo
G
tumekane teko
C
sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko

F G
siji loro telu tekan wolu pitu
C Am
setahun rong tahun tekane sewindu
F G
pantang ku lari pantang menghianati
Am
janji tak ugemi, kowe mesti bali

Reff:
Am G Am
tak..enteni tekamu
F G C
nganti..lungsete atiku
F G C Am
sabarku iki..ra ono watese
F G C
tekan kapan ngenteni slirane..

Am G Am
tak..enteni tekamu
F G C
setahun rong tahun sewindu
F G C Am
prasasat nganti..rambut dadi puteh
F G C
sabar ngenteni slirane muleh..

Am
siji loro telu, tekan wolu pitu
Em
setahun rong tahun tekane sewindu
F
pantang ku lari
G
pantang menghianati
Am
janji tak ugemi, kowe mesti bali

*)
Am
senadyan ono kabar seng
F
marai panas nang kupeng
G
kabare neng kono nduwe
C
aku percoyo kowe..

Am
kabar-kabar tak anggep angen
F
marai awakku gering
G
janjimu mbiyen tak ugemi
C
kowe mesti bali..

Reff:
Am G Am
tak..enteni tekamu
F G C
nganti..lungsete atiku
F G C Am
sabarku iki..ra ono watese
F G C
tekan kapan ngenteni slirane..
F G C C
tak enteni mesti kowe bali..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D#m C# D#m..
D#m C# F#..
B C# F# D#m
B C# D#m...

Reff:
D#m C# D#m
tak..enteni tekamu
B C# F#
nganti..lungsete atiku
B C# F# D#m
sabarku iki..ra ono watese
B C# F#
tekan kapan ngenteni slirane..

D#m C# D#m
tak..enteni tekamu
B C# F#
setahun rong tahun sewindu
B C# F# D#m
prasasat nganti..rambut dadi puteh
B C# F#
sabar ngenteni slirane muleh..

Int : D#m..A#m..B C# D#m..

*)
D#m
senadyan ono kabar seng
B
marai panas nang kupeng
C#
kabare neng kono nduwe
F#
aku percoyo kowe..

D#m
kabar-kabar tak anggep angen
B
marai awakku gering
C#
janjimu mbiyen tak ugemi
F#
kowe mesti bali..

Reff :
D#m C# D#m
tak..enteni tekamu
B C# F#
nganti..lungsete atiku
B C# F# D#m
sabarku iki..ra ono watese
B C# F#
tekan kapan ngenteni slirane..

D#m
yo panggah sabar
C#
aku ngenteni kowe
D#m
ra gagas kabar kuwi mong jarene
D#m
aku tetep setyo
C#
tumekane teko
F#
sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko

B C#
siji loro telu tekan wolu pitu
F# D#m
setahun rong tahun tekane sewindu
B C#
pantang ku lari pantang menghianati
D#m
janji tak ugemi, kowe mesti bali

Reff :
D#m C# D#m
tak..enteni tekamu
B C# F#
nganti..lungsete atiku
B C# F# D#m
sabarku iki..ra ono watese
B C# F#
tekan kapan ngenteni slirane..

D#m C# D#m
tak..enteni tekamu
B C# F#
setahun rong tahun sewindu
B C# F# D#m
prasasat nganti..rambut dadi puteh
B C# F#
sabar ngenteni slirane muleh..

D#m
siji loro telu, tekan wolu pitu
A#m
setahun rong tahun tekane sewindu
B
pantang ku lari
C#
pantang menghianati
D#m
janji tak ugemi, kowe mesti bali

*)
D#m
senadyan ono kabar seng
B
marai panas nang kupeng
C#
kabare neng kono nduwe
F#
aku percoyo kowe..

D#m
kabar-kabar tak anggep angen
B
marai awakku gering
C#
janjimu mbiyen tak ugemi
F#
kowe mesti bali..

Reff :
D#m C# D#m
tak..enteni tekamu
B C# F#
nganti..lungsete atiku
B C# F# D#m
sabarku iki..ra ono watese
B C# F#
tekan kapan ngenteni slirane..
B C# F# F#
tak enteni mesti kowe bali..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nella Kharisma mudah, kunci gitar Nella Kharisma, chord lagu Lungset 2 (Tak Enteni Tekamu) - Nella Kharisma, chord dasar Lungset 2 (Tak Enteni Tekamu) - Nella Kharisma, chordtela Lungset 2 (Tak Enteni Tekamu) - Nella Kharisma, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Lungset 2 (Tak Enteni Tekamu) - Nella Kharisma, download lagu Lungset 2 (Tak Enteni Tekamu) - Nella Kharisma mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nella Kharisma di youtube: https://youtube.com/watch?v=88epXBWmyys

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nella Kharisma

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari