menu Request
×

Kunci Gitar Luluk Darara - Ora Kangen Chord Dasar dan Lirik Lengkap

216 views
 Capo di fret 4

Intro : Am..Em..F..C G
        Am..Em..F..G..

C
sing tak kangeni..
           Am
ora ngerti ono ning ngendi..
F
sing.. tak enteni..
         G
nganti saiki ra bali..

C
ka..ngen ku iki..
     Am
ora ono sing nambani..
F
lu..ngomu kui..
           G
nggowo tresnoku kang suci..

F       G       Em      Am
o..po salahku.. o..po duso..ku..
Dm                         G
nganti kowe tego ninggalke aku..

Reff :
   C                  Em
 lali.. opo to pancen ngelali..
   Dm                  G
 lungo..mu ra eleng janji..
   F       G         C    G/B  Am
 kangen.. opo ora nduwe.. ka..ngen..
      Dm       G              C
 ning kene aku sing.. ngangen-ngangen..

Musik : Am..Em..F..C G
        Am..Em..F..G..

C
sing tak kangeni..
           Am
ora ngerti ono ning ngendi..
F
sing.. tak enteni..
         G
nganti saiki ra bali..

C
ka..ngen ku iki..
     Am
ora ono sing nambani..
F
lu..ngomu kui..
           G
nggowo tresnoku kang suci..

F       G       Em      Am
o..po salahku.. o..po duso..ku..
Dm                         G
nganti kowe tego ninggalke aku..

Reff :
   C                  Em
 lali.. opo to pancen ngelali..
   Dm                  G
 lungo..mu ra eleng janji..
   F       G         C    G/B  Am
 kangen.. opo ora nduwe.. ka..ngen..
      Dm       G              C
 ning kene aku sing.. ngangen-ngangen..

   C                  Em
 lali.. opo to pancen ngelali..
   Dm                  G
 lungo..mu ra eleng janji..
   F       G         C    G/B  Am
 kangen.. opo ora nduwe.. ka..ngen..
      Dm       G              C
 ning kene aku sing.. ngangen-ngangen..

Outro : F G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m..G#m..A..E B
        C#m..G#m..A..B..

E
sing tak kangeni..
           C#m
ora ngerti ono ning ngendi..
A
sing.. tak enteni..
         B
nganti saiki ra bali..

E
ka..ngen ku iki..
     C#m
ora ono sing nambani..
A
lu..ngomu kui..
           B
nggowo tresnoku kang suci..

A       B       G#m     C#m
o..po salahku.. o..po duso..ku..
F#m                        B
nganti kowe tego ninggalke aku..

Reff :
   E                  G#m
 lali.. opo to pancen ngelali..
   F#m                 B
 lungo..mu ra eleng janji..
   A       B         E    B/D# C#m
 kangen.. opo ora nduwe.. ka..ngen..
      F#m      B              E
 ning kene aku sing.. ngangen-ngangen..

Musik : C#m..G#m..A..E B
        C#m..G#m..A..B..

E
sing tak kangeni..
           C#m
ora ngerti ono ning ngendi..
A
sing.. tak enteni..
         B
nganti saiki ra bali..

E
ka..ngen ku iki..
     C#m
ora ono sing nambani..
A
lu..ngomu kui..
           B
nggowo tresnoku kang suci..

A       B       G#m     C#m
o..po salahku.. o..po duso..ku..
F#m                        B
nganti kowe tego ninggalke aku..

Reff :
   E                  G#m
 lali.. opo to pancen ngelali..
   F#m                 B
 lungo..mu ra eleng janji..
   A       B         E    B/D# C#m
 kangen.. opo ora nduwe.. ka..ngen..
      F#m      B              E
 ning kene aku sing.. ngangen-ngangen..

   E                  G#m
 lali.. opo to pancen ngelali..
   F#m                 B
 lungo..mu ra eleng janji..
   A       B         E    B/D# C#m
 kangen.. opo ora nduwe.. ka..ngen..
      F#m      B              E
 ning kene aku sing.. ngangen-ngangen..

Outro : A B E..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Luluk Darara mudah, kunci gitar Luluk Darara, chord lagu Luluk Darara - Ora Kangen, chord dasar Luluk Darara - Ora Kangen, chordtela Luluk Darara - Ora Kangen, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Luluk Darara - Ora Kangen, download lagu Luluk Darara - Ora Kangen mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Luluk Darara di youtube: https://youtube.com/watch?v=IHF_f6RX6dk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Luluk Darara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari