menu Request
×

Kunci Gitar LSista - Ilang Tresno Chord Dasar dan Lirik Lengkap

104 views
(Intro) C G Am Em
        F C Dm G

 C                    G
udan wengi iki nambah lara ning ati
      Am
uwong sing tak tresnani
       Em
ninggalke janji suci
     F
jane opo salahku
       C
kowe tego ninggal aku
     Dm          G
gawe ajur rasaku..

  C                  G
sinare rembulan koyo melu kelaran
     Am
cahyane uwis mati
     Em
ra sumunar koyo dek wingi
    F
nalika kowe lan aku
       C
isih bareng dadi siji
          Dm             G
bareng njogo tresno suci..

C               G
 tulung jelasno salahku
                Am
yen aku sing kleru
           Em
mergo ati iki ra biso
             F
kelangan tresnamu
         C
kadung jero..
Dm            G
 roso tresno iki..

C
 janjimu mbiyen
G                      Am
kowe bakal tulus ngancani
            Em
jarene kowe nresnani
            F
aku tekan mati..
          C
neng nyatane..
   Dm                   G
saiki.. kowe ninggal janji
                C
gawe tatu ning ati..

(Rapp)
                                   G
awal ketemu kowe biso gawe ayem atiku
                                        Am
itungan seminggu kowe agawe tentrem rosoku
                                     Em
kowe banjur kondo yen kowe nresnani aku
                                     F
nanging muspro saiki kowe ninggalke aku

                                   C
nyuwun pangapura aku wis ngapusi kowe
                                  Dm
aku njaluk kabeh iki iso tak lilakke
                                 G
sak jujure kawit awal awakdewe kenal
                   G
atiku durung lungo seko
                   C
tresno sing sakdurunge

                     G
bingung ati iki kudu milih sing endi
      Am                Em
jujur sakjroning ati raiso tak apusi
   F                      C
saiki dek'e bali, neng njero urip iki
       Dm          G
gawe goyah ati iki..

   C                      G
pancen wis tak coba ndandani kabeh crito
        Am                  Em
nanging rosoku iki ilang muspro sio-sio
        F                      C
pas dek'e bali teko, bali ning uripku iki
       Dm            G
kowe kudu tak larani..

(Rapp)
C                                       G
 mungkin kabeh iki pancen wes dalane gusti
                                      Am
snadyan loro nanging tak coba legowo ati
                                      Em
bakal tak iklaske kowe bahagia ro dek'e
                                       F
ora bakal tak gondeli kabeh pilihanmu iki

                                    C
aku sadar diri, aku mung nglarani kowe
                                   Dm
wis cukup semene lakune dalan critane
                                     G
aku amung biso ndonga marang sing kuasa
                  G
mugo kowe urip mulyo
                      C
nemokke tresno sing liyo

            G                      Am
ngapuranen aku pancene aku sing kleru
               Em                   F
mergo aku wis mbuko ati kanggo sliramu
          C   Dm                 G
jroning dodo.. iseh ono tresno liyo..

C
 janjimu mbiyen
G                      Am
kowe bakal tulus ngancani
            Em
jarene kowe nresnani
            F
aku tekan mati..
          C
neng nyatane..
   Dm                   G
saiki.. kowe ninggal janji
                C
gawe tatu ning ati..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar LSista mudah, kunci gitar LSista, chord lagu LSista - Ilang Tresno, chord dasar LSista - Ilang Tresno, chordtela LSista - Ilang Tresno, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu LSista - Ilang Tresno, download lagu LSista - Ilang Tresno mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari LSista di youtube: https://youtube.com/watch?v=-TfpYF2Jlf4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari LSista

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari