menu Request
×

Chord LSista - Bandara Kulon Progo Kunci Gitar Dasar dan Lirik

291 views
 Intro : C  Am  Dm  G
        C  Am  Dm  G

C                  Am
sak uwene awakku ngenteni kowe
Dm               G
sak uwene atiku nunggu tekane
   Em                   Am
tanpo kesel aku netegke anggonku laku
          Dm                   G
amung kanggo.. mbuktekke tresnoku..

     C
dudu mergo welasmu
    Am
aku ngadeg nengkene
        Dm
nanging mergo gedhene
       G
tresno iki nggo kowe
  Em
sewu siji tresno
        Am
tak lewati nggo atimu
          Dm                 G
amung kanggo.. mbuktekke rosoku..

   Em              Am
mbiyen kowe nate setyo
         Dm                 G
nresnani aku kanti lilo lan legowo
   Em               Am
banjur kowe pamit lungo neng monco
        Dm          G
tak tunggu.. balimu neng kulon progo..

Int. G-G F-F#-G

Reff :
         C
 pamitmu arep sinau
         F
 ora ninggalke tresnoku
              Dm
 senadyan sak uwene wektu
         G
 ra biso nyanding awakku..

           C
 neng bandara kulon progo
          F
 mbiyen kowe wes prasetyo
           Dm
 janji yen ora mblenjani
         G                C  G
 bakal bali tanpo ngliyo ati..

Musik : C  F  Dm  G
        Em  Am  Dm  G  C

C
 neng bandara kulon progo
               Am
kowe nate prasetyo
bakal bali janji
                  Dm
bakal sehidup semati
urip bebarengan
                          G
besok bakal mujudke katresnan
tanpo roso loro
                   C
bakal urip tekan tuo
bandara kulon progo
                Am
dadi seksi prasetyo
yen tresnoku lan tresnomu
                Dm
bakal tetep kajogo
nganti sak suwene
                         G
kowe bakal tetep tak tunggu
ono neng bandara
                       C  G
kulon progo nyayogyokarto..

Reff :
         C
 pamitmu arep sinau
         F
 ora ninggalke tresnoku
              Dm
 senadyan sak uwene wektu
         G
 ra biso nyanding awakku..

           C
 neng bandara kulon progo
          F
 mbiyen kowe wes prasetyo
           Dm
 janji yen ora mblenjani
         G               (C) 
 bakal bali tanpo ngliyo ati..

         C
 pamitmu arep sinau
         F
 ora ninggalke tresnoku
              Dm
 senadyan sak uwene wektu
         G
 ra biso nyanding awakku..

           C
 neng bandara kulon progo
          F
 mbiyen kowe wes prasetyo
           Dm
 janji yen ora mblenjani
         G                C
 bakal bali tanpo ngliyo ati..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lsista mudah, kunci gitar Lsista, chord lagu LSista - Bandara Kulon Progo, chord dasar LSista - Bandara Kulon Progo, chordtela LSista - Bandara Kulon Progo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu LSista - Bandara Kulon Progo, download lagu LSista - Bandara Kulon Progo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lsista di youtube: https://youtube.com/watch?v=hEDdOKmFjNQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lsista

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari