menu Request
×

Kunci Gitar Loro Ati Official - Aku Milih Mundur Chord Dasar dan Lirik Lengkap

151 views
 Intro : F G Em Am
        Dm G C..

 C          F           C
aku sing pernah ning atimu
  F          G          C
kowe sing pernah ngisi uripku
    F          G
aku tulus ro kowe
      Em           Am
kabeh wis tak perjuangake
     Dm
janjimu ning aku
         G
tresno tulus saklawase..

  C     F           C
tapi saiki kowe wis bedo
  F          G        C
lungo ninggalke aku dewekan
     Dm      G
kowe ketemu aku
     Em          Am
karo pacar selingkuhanmu
     F
ajur atiku
           G
tak simpen ning jero dodo..

Reff :
                   F
 wis cukup sakmene wae
             G
 aku ro sliramu
            Em
 atiku wis ajur
                       Am
 mergo kowe sing nglarani
               Dm
 sayang isih sayang
                 G
 tresno isih tresno
              C  C7
 tapi loro atiku..

                   F
 wis cukup sakmene wae
             G
 aku ro sliramu
             Em
 aku jogo atimu
                      Am
 nanging kowe ninggalake
                 F
 wis tak perjuangke
              G
 kowe nyepelekke
                    C  G
 ku jaluk bubaran wae..

Musik : F G Em Am
        F G C G..

  C     F           C
tapi saiki kowe wis bedo
  F          G        C
lungo ninggalke aku dewekan
     Dm      G
kowe ketemu aku
     Em          Am
karo pacar selingkuhanmu
     F
ajur atiku
           G
tak simpen ning jero dodo..

Reff :
                   F
 wis cukup sakmene wae
             G
 aku ro sliramu
            Em
 atiku wis ajur
                       Am
 mergo kowe sing nglarani
               Dm
 sayang isih sayang
                 G
 tresno isih tresno
              C      C7
 tapi loro atiku.. hooo..

                   F
 wis cukup sakmene wae
             G
 aku ro sliramu
             Em
 aku jogo atimu
                      Am
 nanging kowe ninggalake
                 F
 wis tak perjuangke
              G
 kowe nyepelekke
                    C
 ku jaluk bubaran wae..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Loro Ati Official mudah, kunci gitar Loro Ati Official, chord lagu Loro Ati Official - Aku Milih Mundur, chord dasar Loro Ati Official - Aku Milih Mundur, chordtela Loro Ati Official - Aku Milih Mundur, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Loro Ati Official - Aku Milih Mundur, download lagu Loro Ati Official - Aku Milih Mundur mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Loro Ati Official di youtube: https://youtube.com/watch?v=2NH2tI7MArk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Loro Ati Official

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari