menu Request
×

Kunci Gitar Lilis - Garise Gusti Chord Dasar dan Lirik Lengkap

82 views
Capo di fret 2

(Intro) -D G C Am D
        Bm Em F D

  G        C      G
nelongso.. atiku nelongso..
      C              D            G
yen kelingan sliramu sing.. tak tresnani..
Cm                 Bm             Em
tresno kang suci.. lahir trusing ati..
    C   Bm  A        D
nengopo.. raiso.. nyawiji..

  G      C      G
ralilo.. atiku ralilo..
      C         D              G
yen saiki tresnamu kanggo wong liyo..
Cm               Bm       Em
nanging kepiye.. aku kudu nrimo
  Am          D       G
senadyan loro sak jeroning dodo..

(Intro) F D G

(Chorus)
Em            Bm
loro atiku atiku keloro loro
      C         D        G
yen ngrasakne kabeh kahanan iki..
Em                     Bm
nanging kepiye.. kabeh kudu dilakoni..
      C     D        G
mergo iki.. wis ginaris Gusti..

C                Bm             Em
donga lan puji.. mung kanggo sliramu
Am            D           G
mugo.. uripmu tentrem lan mulyo..

(Int.) G Bm F G
       Cm  G  Am G D G
       Am F G

  G        C      G
nelongso.. atiku nelongso..
      C              D            G
yen kelingan sliramu sing.. tak tresnani..
Cm                 Bm             Em
tresno kang suci.. lahir trusing ati..
    C       Am       D
nengopo.. raiso.. nyawiji..

  G      C      G
ralilo.. atiku ralilo..
      C         D          G
yen saiki tresnamu kanggo wong liyo..
Cm               Bm       Em
nanging kepiye.. aku kudu nrimo
Am            D       G
nadyan.. loro sak jeroning dodo..

(Intro) F D G

(Chorus)
Em            Bm
loro atiku atiku keloro loro
      C         D        G
yen ngrasakne kabeh kahanan iki..
Em                     Bm
nanging kepiye.. kabeh kudu dilakoni..
      C     D        G
mergo iki.. wis ginaris Gusti..

C                Bm             Em
donga lan puji.. mung kanggo sliramu
Am            D           G
mugo.. uripmu tentrem lan mulyo..
C                Bm             Em
donga lan puji.. mung kanggo sliramu
Am            D         G
mugo.. uripmu tentrem.. lan mulyo..





(Intro) -E A D Bm E
        Bm Dm G E

  A        D      A
nelongso.. atiku nelongso..
      D              E            A
yen kelingan sliramu sing.. tak tresnani..
Dm                 Bm            Dm
tresno kang suci.. lahir trusing ati..
    D   Bm B        E
nengopo.. raiso.. nyawiji..

  A      D      A
ralilo.. atiku ralilo..
      D         E              A
yen saiki tresnamu kanggo wong liyo..
Dm               Bm      Dm
nanging kepiye.. aku kudu nrimo
  Bm          E       A
senadyan loro sak jeroning dodo..

(Intro) G E A

(Chorus)
Dm           Bm
loro atiku atiku keloro loro
      D         E        A
yen ngrasakne kabeh kahanan iki..
Dm                    Bm
nanging kepiye.. kabeh kudu dilakoni..
      D     E        A
mergo iki.. wis ginaris Gusti..

D                Bm            Dm
donga lan puji.. mung kanggo sliramu
Bm            E           A
mugo.. uripmu tentrem lan mulyo..

(Int.) A Bm G A
       Dm  A  F A E A
       Bm G A

  A        D      A
nelongso.. atiku nelongso..
      D              E            A
yen kelingan sliramu sing.. tak tresnani..
Dm                 Bm            Dm
tresno kang suci.. lahir trusing ati..
    D       Bm       E
nengopo.. raiso.. nyawiji..

  A      D      A
ralilo.. atiku ralilo..
      D         E          A
yen saiki tresnamu kanggo wong liyo..
Dm               Bm      Dm
nanging kepiye.. aku kudu nrimo
Bm            E       A
nadyan.. loro sak jeroning dodo..

(Intro) G E A

(Chorus)
Dm           Bm
loro atiku atiku keloro loro
      D         E        A
yen ngrasakne kabeh kahanan iki..
Dm                    Bm
nanging kepiye.. kabeh kudu dilakoni..
      D     E        A
mergo iki.. wis ginaris Gusti..

D                Bm            Dm
donga lan puji.. mung kanggo sliramu
Bm            E           A
mugo.. uripmu tentrem lan mulyo..
D                Bm            Dm
donga lan puji.. mung kanggo sliramu
Bm            E         A
mugo.. uripmu tentrem.. lan mulyo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lilis mudah, kunci gitar Lilis, chord lagu Lilis - Garise Gusti, chord dasar Lilis - Garise Gusti, chordtela Lilis - Garise Gusti, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Lilis - Garise Gusti, download lagu Lilis - Garise Gusti mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lilis di youtube: https://youtube.com/watch?v=rBYXPof3XHc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lilis

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari