menu Request
×

Kunci Gitar LAVORA - Durung Ikhlas Chord Dasar dan Lirik Lengkap

156 views
 Intro : C -G/B Am
        F Fm C..

C                Am
 ceritoku karo kowe..
F             G
 anane rame wae..
C                Em
 mung siji pilihane..
      F
atine dilarani..
      G
opo lungo ngerampungi..

Reff :
 Dm     G
  aku durung ikhlas..
 Em        Am
  ndelok kabeh iki..
 Dm             G
  wong sing tak sayangi
 C
 wes duwe pengganti..

 Dm     G
  aku durung nrimo..
 Em        Am
  yen sliramu lungo..
 Dm           G          C
  mbok tulung kowe ngertio..

Int. Am  Em       F  
         hu u u.. ho o o..
     C      G/B Am  Em  F G C..
     ha.. aaa aaa..

C                Am
 bola bali dilarani..
F                       G
 nanging kowe tak tresnani..
C                 Em
 mugo ora tok baleni..
       F
cukup aku sing kelaran
          G
durung ikhlas nggo kelangan..

(durung ikhlas Gusti..)

Reff :
 Dm     G
  aku durung ikhlas..
 Em        Am
  ndelok kabeh iki..
 Dm             G
  wong sing tak sayangi
 C
 wes duwe pengganti..

 Dm     G
  aku durung nrimo..
 Em        Am
  yen sliramu lungo..
 Dm           G          C
  mbok tulung kowe ngertio..

 Dm     G
  aku durung ikhlas..
 Em        Am
  ndelok kabeh iki..
 Dm             G
  wong sing tak sayangi
 C
 wes duwe pengganti..

 Dm     G
  aku durung nrimo..
 Em        Am
  yen sliramu lungo..
 Dm           G          C
  mbok tulung kowe ngertio..

F       G        C       Am
 rampungke.. ceritoku ro kowe..
Dm     G          C
 aku siap nompo loro ati iki..
F        G         C          Am
 tangis eluh iki mugo dadi saksi..
     Dm            G          C
nek aku.. iseh tresno tekan.. mati..

(matur nuwun Gusti..)

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G -D/F# Em
        C Cm G..

G                Em
 ceritoku karo kowe..
C             D
 anane rame wae..
G                Bm
 mung siji pilihane..
      C
atine dilarani..
      D
opo lungo ngerampungi..

Reff :
 Am     D
  aku durung ikhlas..
 Bm        Em
  ndelok kabeh iki..
 Am             D
  wong sing tak sayangi
 G
 wes duwe pengganti..

 Am     D
  aku durung nrimo..
 Bm        Em
  yen sliramu lungo..
 Am           D          G
  mbok tulung kowe ngertio..

Int. Em  Bm       C
          hu u u.. ho o o..
     G      D/F# Em  Bm  C D G..
     ha.. aaa aaa..

G                Em
 bola bali dilarani..
C                       D
 nanging kowe tak tresnani..
G                 Bm
 mugo ora tok baleni..
       C
cukup aku sing kelaran
          D
durung ikhlas nggo kelangan..

(durung ikhlas Gusti..)

Reff :
 Am     D
  aku durung ikhlas..
 Bm        Em
  ndelok kabeh iki..
 Am             D
  wong sing tak sayangi
 G
 wes duwe pengganti..

 Am     D
  aku durung nrimo..
 Bm        Em
  yen sliramu lungo..
 Am           D          G
  mbok tulung kowe ngertio..

 Am     D
  aku durung ikhlas..
 Bm        Em
  ndelok kabeh iki..
 Am             D
  wong sing tak sayangi
 G
 wes duwe pengganti..

 Am     D
  aku durung nrimo..
 Bm        Em
  yen sliramu lungo..
 Am           D          G
  mbok tulung kowe ngertio..

C       D        G       Em
 rampungke.. ceritoku ro kowe..
Am     D          G
 aku siap nompo loro ati iki..
C        D         G          Em
 tangis eluh iki mugo dadi saksi..
     Am            D          G
nek aku.. iseh tresno tekan.. mati..

(matur nuwun Gusti..)

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar LAVORA mudah, kunci gitar LAVORA, chord lagu LAVORA - Durung Ikhlas, chord dasar LAVORA - Durung Ikhlas, chordtela LAVORA - Durung Ikhlas, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu LAVORA - Durung Ikhlas, download lagu LAVORA - Durung Ikhlas mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari LAVORA di youtube: https://youtube.com/watch?v=naGSzY9q_8Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari LAVORA

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari