menu Request
×

Kunci Gitar Laoneis Band - Mari Tobato Chord Dasar dan Lirik Lengkap

130 views
 Intro: E
Am..F..E..Am..E..

Am Dm
nang dunio urip mung sedelo
G Am
yuk konco tobat maring kuoso
Am Dm
jo podo nglalike wong tuo
G Am E
sing gedeke awakmu nang dunio..

Am Dm
jaman saiki jaman kemajuan
G Am
kadang urip iku gur nggo dolanan
Am Dm
gelem tobat angger ejih kelingan
G Am
gawe duso ra pernah ketinggalan..

G
enek sing ngomong
Am
tobate keri kerian
G
enek sing ngomong
Am E
sing penting iso sembahyang..

Reff:
Am Dm
menungso mbok yo jo koyo ngono
G C
saben dino sing di pikir murgur bondo
F Dm
yen wis mati murgur gowo kain mori
E
wis di pendem ora ono sing mbatiri..

Am Dm
kapan meneh tobat nek ora saiki
G C
alesane ene sing iku iki
F Dm
kabeh uwong ora ono sing reti
E Am E
nek umure uwis wayahe bali..

Musik: Am..Dm..G..C..
F..Dm..E....

==Kembali ke : Reff [2x]

Outro :
Am Dm
nang dunio urip mung sedelo
G Am
yuk konco tobat maring kuoso
Am Dm
jo podo nglalike wong tuo
G Am E F G Am
sing gedeke awakmu nang dunio..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro: G
Cm..G#..G..Cm..G..

Cm Fm
nang dunio urip mung sedelo
Bb Cm
yuk konco tobat maring kuoso
Cm Fm
jo podo nglalike wong tuo
Bb Cm G
sing gedeke awakmu nang dunio..

Cm Fm
jaman saiki jaman kemajuan
Bb Cm
kadang urip iku gur nggo dolanan
Cm Fm
gelem tobat angger ejih kelingan
Bb Cm
gawe duso ra pernah ketinggalan..

Bb
enek sing ngomong
Cm
tobate keri kerian
Bb
enek sing ngomong
Cm G
sing penting iso sembahyang..

Reff:
Cm Fm
menungso mbok yo jo koyo ngono
Bb D#
saben dino sing di pikir murgur bondo
G# Fm
yen wis mati murgur gowo kain mori
G
wis di pendem ora ono sing mbatiri..

Cm Fm
kapan meneh tobat nek ora saiki
Bb D#
alesane ene sing iku iki
G# Fm
kabeh uwong ora ono sing reti
G Cm G
nek umure uwis wayahe bali..

Musik: Cm..Fm..Bb..D#..
G#..Fm..G....

==Kembali ke : Reff [2x]

Outro :
Cm Fm
nang dunio urip mung sedelo
Bb Cm
yuk konco tobat maring kuoso
Cm Fm
jo podo nglalike wong tuo
Bb Cm G G# Bb Cm
sing gedeke awakmu nang dunio..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Laoneis Band mudah, kunci gitar Laoneis Band, chord lagu Laoneis Band - Mari Tobato, chord dasar Laoneis Band - Mari Tobato, chordtela Laoneis Band - Mari Tobato, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Laoneis Band - Mari Tobato, download lagu Laoneis Band - Mari Tobato mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Laoneis Band di youtube: https://youtube.com/watch?v=zHDkzrNn2OM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Laoneis Band

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari