menu Request
×

Chord Lambang Setyoaji - Rupo Piji Limo Kunci Gitar Dasar dan Lirik

260 views
 Capo di fret 4

Intro : F G Em Am
        Dm G C G

 C          G
aku.. ora peduli..
        F          C
senajan loro ning ati..
 F             C
isih tetep tak kuati
      Dm            G
tak lakoni sampek mati..

 C            G
opo.. mergo kahananku..
F            C
sing kurang iki..
  F          C
kowe cepet golek ganti..
       Dm            G
sing luwih soko aku iki..

    Am                  Em
aku percoyo marang Sing Kuoso..
      F        G    C
kabeh sing tak karepno..
Am           Em
aku kudu iso nerimo..
       F       Dm        G
yen pancen aku ora sempurno..

Reff :
 F    G
  iki cerito..
       C            Am
 ora pasrah mergo cidro..
         Dm        G
 nanging perkoro roso..
       C
 sik kalah karo bondo..

           F         G
 tak ikhlaske kowe lungo..
        C             Am
 goleko tresno sing liyo..
        Dm
 sing luwih sugih..
           G         C
 senajan rupo piji limo..

Musik : F G C Am
        Dm G C..
        F G C Am
        Dm G C..G
        
 C       G        Am  Em
(mas.. kowe ora salah..)
  Dm  C             G
(aku.. sing pengen pisah..)
     Em        E       Am
(kahanan iki gawe aku ora betah..)
       F        G       C       G
(ikhlasne aku lungo aku wes lego..)

    Am                  Em
aku percoyo marang Sing Kuoso..
      F        G    C
kabeh sing tak karepno..
Am           Em
aku kudu iso nerimo..
       F       Dm        G
yen pancen aku ora sempurno..

Reff :
 F    G
  iki cerito..
       C            Am
 ora pasrah mergo cidro..
         Dm        G
 nanging perkoro roso..
       C
 sik kalah karo bondo..

           F         G
 tak ikhlaske kowe lungo..
        C             Am
 goleko tresno sing liyo..
        Dm
 sing luwih sugih..
           G         C
 senajan rupo piji limo..

 F    G
  iki cerito..
       C            Am
 ora pasrah mergo cidro..
         Dm        G
 nanging perkoro roso..
       C
 sik kalah karo bondo..

           F         G
 tak ikhlaske kowe lungo..
        C             Am
 goleko tresno sing liyo..
        Dm
 sing luwih sugih..
           G       C
 senajan rupo piji limo..
        Dm
 sing luwih sugih..
           G       C
 senajan rupo piji limo..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B G#m C#m
        F#m B E B

 E          B
aku.. ora peduli..
        A          E
senajan loro ning ati..
 A             E
isih tetep tak kuati
      F#m           B
tak lakoni sampek mati..

 E            B
opo.. mergo kahananku..
A            E
sing kurang iki..
  A          E
kowe cepet golek ganti..
       F#m           B
sing luwih soko aku iki..

    C#m                 G#m
aku percoyo marang Sing Kuoso..
      A        B    E
kabeh sing tak karepno..
C#m          G#m
aku kudu iso nerimo..
       A       F#m       B
yen pancen aku ora sempurno..

Reff :
 A    B
  iki cerito..
       E            C#m
 ora pasrah mergo cidro..
         F#m       B
 nanging perkoro roso..
       E
 sik kalah karo bondo..

           A         B
 tak ikhlaske kowe lungo..
        E             C#m
 goleko tresno sing liyo..
        F#m
 sing luwih sugih..
           B         E
 senajan rupo piji limo..

Musik : A B E C#m
        F#m B E..
        A B E C#m
        F#m B E..B
        
 E       B        C#m G#m
(mas.. kowe ora salah..)
  F#m  E             B
(aku.. sing pengen pisah..)
     G#m       G#      C#m
(kahanan iki gawe aku ora betah..)
       A        B       E       B
(ikhlasne aku lungo aku wes lego..)

    C#m                 G#m
aku percoyo marang Sing Kuoso..
      A        B    E
kabeh sing tak karepno..
C#m          G#m
aku kudu iso nerimo..
       A       F#m       B
yen pancen aku ora sempurno..

Reff :
 A    B
  iki cerito..
       E            C#m
 ora pasrah mergo cidro..
         F#m       B
 nanging perkoro roso..
       E
 sik kalah karo bondo..

           A         B
 tak ikhlaske kowe lungo..
        E             C#m
 goleko tresno sing liyo..
        F#m
 sing luwih sugih..
           B         E
 senajan rupo piji limo..

 A    B
  iki cerito..
       E            C#m
 ora pasrah mergo cidro..
         F#m       B
 nanging perkoro roso..
       E
 sik kalah karo bondo..

           A         B
 tak ikhlaske kowe lungo..
        E             C#m
 goleko tresno sing liyo..
        F#m
 sing luwih sugih..
           B       E
 senajan rupo piji limo..
        F#m
 sing luwih sugih..
           B       E
 senajan rupo piji limo..

Outro : E

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lambang Setyoaji mudah, kunci gitar Lambang Setyoaji, chord lagu Lambang Setyoaji - Rupo Piji Limo, chord dasar Lambang Setyoaji - Rupo Piji Limo, chordtela Lambang Setyoaji - Rupo Piji Limo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Lambang Setyoaji - Rupo Piji Limo, download lagu Lambang Setyoaji - Rupo Piji Limo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lambang Setyoaji di youtube: https://youtube.com/watch?v=3gDRmUCu86I

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lambang Setyoaji

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari