menu Request
×

Kunci Gitar Lala Widy - Kanggo Wong Liyo Chord Dasar dan Lirik Lengkap

178 views
 Intro : C..

F
ngapunten kulo tresno
G Em
kalih wong liyo..
A Dm
wis kalih wong liyo..
G C
ngapunten sampun gelo..

Int. F G Em A
Dm G C..

C
pirang tahun iki..
Am
anggonmu ngenteni..
Dm
thukule tresnaku mung..
G
kanggo sliramu..

C
nanging kenek opo..
Am
sliramu ra ngerteni..
Dm
yen atiku wis tak pasrahke
F G
mring pepujanku saklawas-lawase..

Reff :
F
ngapunten sampun tresno
G Em
dumateng kulo..
Am Dm
mergo ati kulo..
G Gm C
wis kanggo wong liyo..

F
ngapunten kulo tresno
G Em
kalih wong liyo..
Am Dm
wis kalih wong liyo..
G C
ngapunten sampun gelo..

Musik : F G Em Am
Dm G C..
F G Em Am
Dm G C..

C
gede pengarepku..
Am
ing wektu kang dumugi..
Dm
sliramu biso enggal..
G
ngelalekke aku..

C
siji panyuwunku..
Am
soko tuluse ati..
Dm
mugo ono tresno liyo
F G
kang iso gawe senenge atimu..

Reff :
F
ngapunten sampun tresno
G Em
dumateng kulo..
Am Dm
mergo ati kulo..
G Gm C
wis kanggo wong liyo..

F
ngapunten kulo tresno
G Em
kalih wong liyo..
Am Dm
wis kalih wong liyo..
G C
ngapunten sampun gelo..

F
ngapunten sampun tresno
G Em
dumateng kulo..
Am Dm
mergo ati kulo..
G Gm C
wis kanggo wong liyo..

F
ngapunten kulo tresno
G Em
kalih wong liyo..
Am Dm
wis kalih wong liyo..
G C
ngapunten sampun gelo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lala Widy mudah, kunci gitar Lala Widy, chord lagu Lala Widy - Kanggo Wong Liyo, chord dasar Lala Widy - Kanggo Wong Liyo, chordtela Lala Widy - Kanggo Wong Liyo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Lala Widy - Kanggo Wong Liyo, download lagu Lala Widy - Kanggo Wong Liyo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lala Widy di youtube: https://youtube.com/watch?v=DbmFUlNJvDI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lala Widy

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari