menu Request
×

Kunci Gitar Laksmada Official - Njogo Katresnan Chord Dasar dan Lirik Lengkap

177 views
 Intro : F  Em  Dm  Am G
        F  G..

C                F
ra karuan.. roso neng dodoku..
  G                         C
nalikone lungguh jejer neng sandingmu..
 E                             Am
ayem sing tak roso bungah neng ati iki..
        F                    G
nyadaro neng dodoku rungokno suoro atiku..

C              F
saben awan.. saben wengi..
G                          C
mung bayangan sliramu neng pikiranku..
   E                          Am
nambahi roso kange neng njero ati iki..
       F                       G
soyo jeru rindu iki sing tak roso..

     E             Am
sabarno awakmu.. kuatno batinku..
        F                  G
penting yakin semua kan abadi..

Reff :
         F
 tresno iki..
       G        C
 tetep tak jogo kanggo sliramu
          F         G
 ra sah wedi aku ra bakal pindah
 C
 ke lain hati..

            F
 sing tak jaluk..
       G        C      Bm Am
 tetep ndedongo marang Ilahi..
        Dm       G         C
 supoyo kahanan iki terlewati..

         F
 tresno iki..
   G            C
 bakal tak jogo kanggo sliramu..
          F         G
 ra sah wedi aku ra bakal pindah
 C
 ke lain hati..

            F
 sing tak jaluk..
       G        C      Bm  Am
 tetep ndedongo marang Ilahi..
        Dm       G         C
 supoyo kahanan iki terlewati..

Musik : F  G  E  Am
        Dm  G..

C              F
saben awan.. saben wengi..
G                          C
mung bayangan sliramu neng pikiranku..
   E                          Am
nambahi roso kange neng njero ati iki..
       F                       G
soyo jeru rindu iki sing tak roso..

     E             Am
sabarno awakmu.. kuatno batinku..
        F                  G
penting yakin semua kan abadi..

Reff :
         F
 tresno iki..
       G        C
 tetep tak jogo kanggo sliramu..
          F         G
 ra sah wedi aku ra bakal pindah
 C
 ke lain hati..

            F
 sing tak jaluk..
       G        C         Am
 tetep ndedongo marang Ilahi..
        Dm       G         C
 supoyo kahanan iki terlewati..

         F
 tresno iki..
       G        C
 tetep tak jogo kanggo sliramu..
          F         G
 ra sah wedi aku ra bakal pindah
 C
 ke lain hati..

            F
 sing tak jaluk..
       G        C         Am
 tetep ndedongo marang Ilahi..
        Dm       G         C
 supoyo kahanan iki terlewati..
        Dm       G              C
 supoyo kahanan iki.. ter-le-wa-ti..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Laksmada Official - Njogo Katresnan, chord dasar Laksmada Official - Njogo Katresnan, chordtela Laksmada Official - Njogo Katresnan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Laksmada Official - Njogo Katresnan, download lagu Laksmada Official - Njogo Katresnan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=7a9eoP9c2Kw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari