menu Request
×

Kunci Gitar Krist Segara - Di Rabi Wong Liyo Chord Dasar dan Lirik Lengkap

95 views
 Intro : Am..F..Dm..Am..
        G..Am..G E Am..F-E
 
Am               F
Ealah atiku loro di tinggal rabi
              G
karo wedok'an sing tak tresnani 
            Am
dadi hayalanku angger bengi 
          G
nanging saikine bedo 
          Am
maleh tresno mergo bondho 
       G
kowe tego ninggal aku 
       E         Am   F E.. 
rabi karo lanang liyo.. 

Am  
Rasane kepengin nangis 
F
kepengen lali kepengen mati 
G
mergo kelingan 
                 Am
yen koe saiki di rabi wong liyo 
      G
atiku jane ra trimo 
          Am
tapi gak iso ngomong opo
      G
isone yo mung ngresulo 
         E        Am
pengen misuh karo sopo.. 

Musik : Dm..Am..Dm..Am..
        G F Am F-E

Reff : 
        Am
 Ngombe oplosan ciu 
        Dm
 ora ngelalekno koe 
        G
 tak sambi karo turu 
       C
 malah kegowo mimpi 
       F
 pengenku bunuh diri 
      Dm
 tapi jeh wedi doso
       F
 nelongso urip iki 
       Dm
 yen kelingan sliramu 
          F 
 sing tak tresnani 
    E           Am  F-E
 di rabi wong liyo..

     Am
 Jarene witing tresno 
         Dm
 jalaran soko kulino 
         G
 nanging iki nasibku 
       C
 ceritane pancet bedo
           F
 sing tak tresani lungo 
      Dm
 kepincut karo bondho 
         F
 mungkin akune kere 
      Dm
 lagi ra nyambut gawe 
          F
 sing tak tresnani 
    E           Am
 di rabi wong liyo.. 

        F
 witing tresnomu 
         E       Am
 jalaran soko atusan limo..

Musik : Dm..Am..Dm..Am..
        G Am G E Am F-E

Reff : 
        Am
 Ngombe oplosan ciu 
        Dm
 ora ngelalekno koe 
        G
 tak sambi karo turu 
       C
 malah kegowo mimpi 
       F
 pengenku bunuh diri 
      Dm
 tapi jeh wedi doso
       F
 nelongso urip iki 
       Dm
 yen kelingan sliramu 
          F 
 sing tak tresnani 
    E           Am F-E
 di rabi wong liyo..

     Am
 Jarene witing tresno 
         Dm
 jalaran soko kulino 
         G
 nanging iki nasibku 
       C
 ceritane pancet bedo
           F
 sing tak tresani lungo 
      Dm
 kepincut karo bondho 
         F
 mungkin akune kere 
      Dm
 lagi ra nyambut gawe 
          F
 sing tak tresnani 
    E           Am
 di rabi wong liyo.. 

        F
 witing tresnomu 
         E       Am
 jalaran soko atusan limo..
        F
 witing tresnomu 
         E       Am
 jalaran soko atusan songo 
          F 
 sing tak tresnani 
    G           Am
 di rabi wong liyo.. (jancok..)

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G#m..E..C#m..G#m..
        F#..G#m..F# D# G#m..E-D#
 
G#m              E
Ealah atiku loro di tinggal rabi
              F#
karo wedok'an sing tak tresnani 
            G#m
dadi hayalanku angger bengi 
          F#
nanging saikine bedo 
          G#m
maleh tresno mergo bondho 
       F#
kowe tego ninggal aku 
       D#        G#m  E D#.. 
rabi karo lanang liyo.. 

G#m 
Rasane kepengin nangis 
E
kepengen lali kepengen mati 
F#
mergo kelingan 
                 G#m
yen koe saiki di rabi wong liyo 
      F#
atiku jane ra trimo 
          G#m
tapi gak iso ngomong opo
      F#
isone yo mung ngresulo 
         D#       G#m
pengen misuh karo sopo.. 

Musik : C#m..G#m..C#m..G#m..
        F# E G#m E-D#

Reff : 
        G#m
 Ngombe oplosan ciu 
        C#m
 ora ngelalekno koe 
        F#
 tak sambi karo turu 
       B
 malah kegowo mimpi 
       E
 pengenku bunuh diri 
      C#m
 tapi jeh wedi doso
       E
 nelongso urip iki 
       C#m
 yen kelingan sliramu 
          E 
 sing tak tresnani 
    D#          G#m E-D#
 di rabi wong liyo..

     G#m
 Jarene witing tresno 
         C#m
 jalaran soko kulino 
         F#
 nanging iki nasibku 
       B
 ceritane pancet bedo
           E
 sing tak tresani lungo 
      C#m
 kepincut karo bondho 
         E
 mungkin akune kere 
      C#m
 lagi ra nyambut gawe 
          E
 sing tak tresnani 
    D#          G#m
 di rabi wong liyo.. 

        E
 witing tresnomu 
         D#      G#m
 jalaran soko atusan limo..

Musik : C#m..G#m..C#m..G#m..
        F# G#m F# D# G#m E-D#

Reff : 
        G#m
 Ngombe oplosan ciu 
        C#m
 ora ngelalekno koe 
        F#
 tak sambi karo turu 
       B
 malah kegowo mimpi 
       E
 pengenku bunuh diri 
      C#m
 tapi jeh wedi doso
       E
 nelongso urip iki 
       C#m
 yen kelingan sliramu 
          E 
 sing tak tresnani 
    D#          G#m E-D#
 di rabi wong liyo..

     G#m
 Jarene witing tresno 
         C#m
 jalaran soko kulino 
         F#
 nanging iki nasibku 
       B
 ceritane pancet bedo
           E
 sing tak tresani lungo 
      C#m
 kepincut karo bondho 
         E
 mungkin akune kere 
      C#m
 lagi ra nyambut gawe 
          E
 sing tak tresnani 
    D#          G#m
 di rabi wong liyo.. 

        E
 witing tresnomu 
         D#      G#m
 jalaran soko atusan limo..
        E
 witing tresnomu 
         D#      G#m
 jalaran soko atusan songo 
          E 
 sing tak tresnani 
    F#          G#m
 di rabi wong liyo.. (jancok..)

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Krist Segara mudah, kunci gitar Krist Segara, chord lagu Krist Segara - Di Rabi Wong Liyo, chord dasar Krist Segara - Di Rabi Wong Liyo, chordtela Krist Segara - Di Rabi Wong Liyo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Krist Segara - Di Rabi Wong Liyo, download lagu Krist Segara - Di Rabi Wong Liyo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Krist Segara di youtube: https://youtube.com/watch?v=HYz2JU1OzzI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Krist Segara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari