menu Request
×

Kunci Gitar Konco Serawung Official - Janji Dadi Siji Chord Dasar dan Lirik Lengkap

93 views
 Capo di fret 5.

Intro : F G Em Am
        Dm G C G

C
ning dalan iki..
  Em
kowe ngucap janji..
   F
janji dadi siji..
  C            G
rabakal mblenjani..

 C
aku ora lali..
  Em
karo janji suci..
    F
tresnoku ro kowe..
         C          G
mugo langgeng selawase..

 Am            Em
aku.. bakale setyo..
       F                  C  G
karo kowe.. ora ro wong liyo..
Am                   Em
mas.. wis tak tutup atiku iki..
           F                    G
mung ono siji.. kowe sing ning ati..

Reff :
   F                 G
 kowe.. sing tak tresno..
            Em                Am
 sing tak jogo.. raono wong liyo..
 A        Dm                G
 aku ro kowe.. mugo urip mulyo..
         C
 tekan tuo..

          F                  G
 aku ro kowe.. mugo-mugo langgeng..
       Em           Am
 selawase.. tetep bareng..
 A      Dm              G
 neng kene.. berjuang bareng..
         (C)
 aku ro kowe..

Musik : C F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

 Am            Em
aku.. bakale setyo..
       F                  C  G
karo kowe.. ora ro wong liyo..
Am                   Em
mas.. wis tak tutup atiku iki..
           F                    G
mung ono siji.. kowe sing ning ati.. oo..

Reff :
   F                 G
 kowe.. sing tak tresno..
            Em                Am
 sing tak jogo.. raono wong liyo..
 A        Dm                G
 aku ro kowe.. mugo urip mulyo..
         C
 tekan tuo..

          F                  G
 aku ro kowe.. mugo-mugo langgeng..
       Em           Am
 selawase.. tetep bareng..
 A      Dm              G
 neng kene.. berjuang bareng..
          C
 aku ro kowe..

   F                 G
 kowe.. sing tak tresno..
            Em                Am
 sing tak jogo.. raono wong liyo..
     A    Dm                G
 aku ro kowe.. mugo urip mulyo..
         C
 tekan tuo.. woo..

          F                  G
 aku ro kowe.. mugo-mugo langgeng..
       Em           Am
 selawase.. tetep bareng..
 A      Dm              G
 neng kene.. berjuang bareng..
          C
 aku ro kowe..
        Dm              G
 neng kene.. berjuang bareng..
          C
 aku ro kowe..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Konco Serawung Official mudah, kunci gitar Konco Serawung Official, chord lagu Konco Serawung Official - Janji Dadi Siji, chord dasar Konco Serawung Official - Janji Dadi Siji, chordtela Konco Serawung Official - Janji Dadi Siji, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Konco Serawung Official - Janji Dadi Siji, download lagu Konco Serawung Official - Janji Dadi Siji mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Konco Serawung Official di youtube: https://youtube.com/watch?v=aF9JPcPn_HQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Konco Serawung Official

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari