menu Request
×

Kunci Gitar Kalia Siska feat. SKA 86 - Langganan Kleru Chord Dasar dan Lirik Lengkap

399 views
Capo di fret 5

      C
atiku wes trimo..
Em     Am          A
 egomu tulung di sudo..
        Dm
aku iki wes ngalah..
A/C#      G
  rasah digawe masalah..
          Em
tak tompo opo anane
        Am       A
koyo ngene kahanane
       Dm            G    C
aku ikhlas tenan.. karo kowe..

(ho'a ho'e..)

(Intro) C Em Am A
        Dm A/C# G..
        C Em Am A
        Dm G C..

C         F       C
opo salah uripku iki..
 C              F
omongan tingkah laku
       G
wes ngati-ati..
       F       Fm
nganti kaku atiku..
     Em
dadi langganan kleru..
        F
wes tak trawang endinge..
         Dm              G   G
nyanding kowe bakale.. ngene..

 C            F         C
mbiyen nengdi lehmu sekolah..
    C        F       G
kok dadi uripmu ora iso salah..
        F           Fm
prengat prengut ulatmu..
       Em
peteng raiso ngguyu..
       F
tresno kebacut jeru..
    Dm              G
kesirep ora iso.. mlayu..

(Chorus)
      C
atiku wes trimo..
Em     Am          A
 egomu tulung di sudo..
        Dm
aku iki wes ngalah..
A/C#      G
  rasah digawe masalah..
          Em
tak tompo opo anane
        Am       A
koyo ngene kahanane
       Dm            G    C
aku ikhlas tenan.. karo kowe..

(ho'a ho'e..)

(Intro) C Em Am A
        Dm A/C# G..
        C Em Am A
        Dm G C..

Dm                  G
 caraku le nresnani kurang kepiye..
Em              A
 bagimu aku ora ono benere..
Am                 Gm
 kowe golek menang dewe..
               D
aku tibo salah wae..
          A
mung dadi langganan kleru.. kleru..

(Chorus) (Overtone)
      D
atiku wes trimo..
Dm    Bm          B
 egomu tulung di sudo..
        Em
aku iki wes ngalah..
B/D#      A
  rasah digawe masalah..
          Dm
tak tompo opo anane
        Bm       B
koyo ngene kahanane
       Em            A    D
aku ikhlas tenan.. karo kowe..

      D
atiku wes trimo..
Dm    Bm          B
 egomu tulung di sudo..
        Em
aku iki wes ngalah..
B/D#      A
  rasah digawe masalah..
          Dm
tak tompo opo anane
        Bm       B
koyo ngene kahanane
       Em            A    D
aku ikhlas tenan.. karo kowe..
       Em            A    Bm
aku ikhlas tenan.. karo kowe..
        Em
ikhlas aku dadi..
    A          D
langganan.. kleru..





      F
atiku wes trimo..
Am     Dm          D
 egomu tulung di sudo..
        Gm
aku iki wes ngalah..
D/F#      C
  rasah digawe masalah..
          Am
tak tompo opo anane
        Dm       D
koyo ngene kahanane
       Gm            C    F
aku ikhlas tenan.. karo kowe..

(ho'a ho'e..)

(Intro) F Am Dm D
        Gm D/F# C..
        F Am Dm D
        Gm C F..

F         G      F
opo salah uripku iki..
 F              G
omongan tingkah laku
       C
wes ngati-ati..
       G      Fm
nganti kaku atiku..
     Am
dadi langganan kleru..
        G
wes tak trawang endinge..
         Gm              Am   C
nyanding kowe bakale.. ngene..

 F            G        F
mbiyen nengdi lehmu sekolah..
    F        G      C
kok dadi uripmu ora iso salah..
        G          Fm
prengat prengut ulatmu..
       Am
peteng raiso ngguyu..
       G
tresno kebacut jeru..
    Gm              C
kesirep ora iso.. mlayu..

(Chorus)
      F
atiku wes trimo..
Am     Dm          D
 egomu tulung di sudo..
        Gm
aku iki wes ngalah..
D/F#      C
  rasah digawe masalah..
          Am
tak tompo opo anane
        Dm       D
koyo ngene kahanane
       Gm            C    F
aku ikhlas tenan.. karo kowe..

(ho'a ho'e..)

(Intro) F Am Dm D
        Gm D/F# C..
        F Am Dm D
        Gm C F..

Gm                  C
 caraku le nresnani kurang kepiye..
Am              D
 bagimu aku ora ono benere..
Dm                 Cm
 kowe golek menang dewe..
               G
aku tibo salah wae..
          D
mung dadi langganan kleru.. kleru..

(Chorus) (Overtone)
      G
atiku wes trimo..
Bm     Em          E
 egomu tulung di sudo..
        Am
aku iki wes ngalah..
E/G#      D
  rasah digawe masalah..
          Bm
tak tompo opo anane
        Em       E
koyo ngene kahanane
       Am            D    G
aku ikhlas tenan.. karo kowe..

      G
atiku wes trimo..
Bm     Em          E
 egomu tulung di sudo..
        Am
aku iki wes ngalah..
E/G#      D
  rasah digawe masalah..
          Bm
tak tompo opo anane
        Em       E
koyo ngene kahanane
       Am            D    G
aku ikhlas tenan.. karo kowe..
       Am            D    Em
aku ikhlas tenan.. karo kowe..
        Am
ikhlas aku dadi..
    D          G
langganan.. kleru..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Kalia Siska mudah, kunci gitar Kalia Siska, chord lagu Kalia Siska feat. SKA 86 - Langganan Kleru, chord dasar Kalia Siska feat. SKA 86 - Langganan Kleru, chordtela Kalia Siska feat. SKA 86 - Langganan Kleru, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Kalia Siska feat. SKA 86 - Langganan Kleru, download lagu Kalia Siska feat. SKA 86 - Langganan Kleru mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Kalia Siska di youtube: https://youtube.com/watch?v=z8W-Dy7s5ik

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Kalia Siska

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari