menu Request
×

Chord Langit Bumi Dadi Saksine - Justin Liee feat. Alvi Ananta Kunci Gitar Dasar dan Lirik

238 views
Capo di fret 5

(Intro) Am Dm G C
        F -C/E Dm E..

Am              Dm
sing biso sun pahami..
     G                   C
riko tego medot taline asmoro..
Am                     Dm
sing sanggup sun ngerteni..
     G                        C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F                    Dm
 bengen riko ngomong dewek
                 E
bakal bareng selawase
                   E
nyatane kok nggawe ngene..

F             F -C/E-Dm
 janji urip.. sampek mati
                   E
sing bakal biso ngelali..

(Chorus)
            Am            Dm
langit bumi iki dadi saksine..
           G
welas isun nyang riko
            C
sing ono ujunge..
          F                Dm
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
           E                     Am
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

E           Am            Dm
langit bumi iki dadi saksine..
         G
tuluse welas isun iki
            C
nong njero ati..
        F               Dm
masio saiki sing biso dadi siji..
          E
sun pastekno..
              Am
welas iki sampek mati..

(Int.) F Dm E Am
       F Dm E Am

Am              Dm
sing biso sun pahami..
     G                   C
riko tego medot taline asmoro..
Am                     Dm
sing sanggup sun ngerteni..
     G                        C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F                    Dm
 bengen riko ngomong dewek
                 E
bakal bareng selawase
                   E
nyatane kok nggawe ngene..

F                    Dm
 janji urip.. sampek mati
                   E
sing bakal biso ngelali..

(Chorus)
            Am            Dm
langit bumi iki dadi saksine..
           G
welas isun nyang riko
            C
sing ono ujunge..
          F                Dm
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
           E                     Am
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

E           Am            Dm
langit bumi iki dadi saksine..
         G
tuluse welas isun iki
            C
nong njero ati..
        F               Dm
masio saiki sing biso dadi siji..
          E
sun pastekno..
              Am
welas iki sampek mati..

(Outro) F  Dm  E  Am..





(Intro) Dm Gm C F
        G -F/A Gm A..

Dm              Gm
sing biso sun pahami..
     C                   F
riko tego medot taline asmoro..
Dm                     Gm
sing sanggup sun ngerteni..
     C                        F
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

G                   Gm
 bengen riko ngomong dewek
                 A
bakal bareng selawase
                   A
nyatane kok nggawe ngene..

G            G-F/A-Gm
 janji urip.. sampek mati
                   A
sing bakal biso ngelali..

(Chorus)
            Dm            Gm
langit bumi iki dadi saksine..
           C
welas isun nyang riko
            F
sing ono ujunge..
          G               Gm
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
           A                     Dm
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

A           Dm            Gm
langit bumi iki dadi saksine..
         C
tuluse welas isun iki
            F
nong njero ati..
        G              Gm
masio saiki sing biso dadi siji..
          A
sun pastekno..
              Dm
welas iki sampek mati..

(Int.) G Gm A Dm
       G Gm A Dm

Dm              Gm
sing biso sun pahami..
     C                   F
riko tego medot taline asmoro..
Dm                     Gm
sing sanggup sun ngerteni..
     C                        F
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

G                   Gm
 bengen riko ngomong dewek
                 A
bakal bareng selawase
                   A
nyatane kok nggawe ngene..

G                   Gm
 janji urip.. sampek mati
                   A
sing bakal biso ngelali..

(Chorus)
            Dm            Gm
langit bumi iki dadi saksine..
           C
welas isun nyang riko
            F
sing ono ujunge..
          G               Gm
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
           A                     Dm
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

A           Dm            Gm
langit bumi iki dadi saksine..
         C
tuluse welas isun iki
            F
nong njero ati..
        G              Gm
masio saiki sing biso dadi siji..
          A
sun pastekno..
              Dm
welas iki sampek mati..

(Outro) G  Gm  A  Dm..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Justin Liee mudah, kunci gitar Justin Liee, chord lagu Langit Bumi Dadi Saksine - Justin Liee feat. Alvi Ananta, chord dasar Langit Bumi Dadi Saksine - Justin Liee feat. Alvi Ananta, chordtela Langit Bumi Dadi Saksine - Justin Liee feat. Alvi Ananta, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Langit Bumi Dadi Saksine - Justin Liee feat. Alvi Ananta, download lagu Langit Bumi Dadi Saksine - Justin Liee feat. Alvi Ananta mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Justin Liee di youtube: https://youtube.com/watch?v=yUuoCCu46Ys

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Justin Liee

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari