menu Request
×

Jogja Hip Hop Foundation - Jula Juli Lolipop MP3 dan Lirik Lagu

223 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati
ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati
jaman saiki kabeh do blereng matane ne
podo nuruti pasar apa pesenane ne
ngene wis dadi caraku golek pangane ne
seni ra penting sing panting entuk duite te
inspirasine wis ilang dipendhem mati ti
rasa solidaritase wis podo lali li
karya seni kontemporer jaman saiki ki
mung koyo emutan ning ilat krasa legi gi
sing dibojo nilai rupiah lan dolare re
golek cara ben payu laris dagangane ne
karya senine lali nggambarke rakyate te
rakyat sing urip sengsara apes nasibe e
ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati
ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati
ana kancaku sing kepengen dadi artis (artis)
pancen dasar bocahe senengane narsis (narsis)
banjur tingkah polahe mung sing manis~manis (manis)
malah koyo permen rasane kringis~kringis
nek tak pikir~pikir kok koyo tukang kayu
mung waton ngemali apa~apa sing payu
seni saiki nuruti pasar sing mlaku
dadi bakulan asal tau sama tau
saya suwe dodolane kok saya payu
tambah sugih wonge uripe tambah maju
omahe dadi gedhong dicet werna biru
gedhe magrong~magrong kamare ana pitu (weh wolu)
ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati
ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati
jaman mbiyen iseh ngonthel numpak pit onta
saiki wis numpak mobil gedhe tur dawa
tuku apa~apa ra perlu ndelok rega
kamengkon ndisek kerep njaluk aku sega
jaman semana iseh ramah karo aku
kok saiki sikape malih dadi kaku
ganti hape nganggo hape tipe terbaru
seneng mung blonjo wo mlaku~mlaku (wasu)
omahe ra mek diparani bos kagol
takon apa ana karya sing siap didol
karya seni koyo dagangan jenang dodol
seni kok saya mawut wis modhol~modhol
ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati
ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati
ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati
ngemut permen, permen lollipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Jogja Hip Hop Foundation mudah, kunci gitar Jogja Hip Hop Foundation, chord lagu Jogja Hip Hop Foundation - Jula Juli Lolipop, chord dasar Jogja Hip Hop Foundation - Jula Juli Lolipop, chordtela Jogja Hip Hop Foundation - Jula Juli Lolipop, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Jogja Hip Hop Foundation - Jula Juli Lolipop, download lagu Jogja Hip Hop Foundation - Jula Juli Lolipop mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Jogja Hip Hop Foundation di youtube: https://youtube.com/watch?v=A6AFWZMIsts

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Jogja Hip Hop Foundation

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari