menu Request
×

Kunci Gitar Jihan Audy - Manise Esemmu Chord Dasar dan Lirik Lengkap

110 views
 Intro : G..D..Em..Bm..
C..D..G...
Am..D..Em..

G
Yen nyawang esemmu
D Em
isih podo koyo wektu iku
Am
iling kenangan manis
D
karo sliramu..
G
kaget rasane atiku
D Em
nadyan kowe among mantanku
Am
suwene ra tau ketemu
D G
ra sengojo saiki petok sliramu..

G
..Sak umpomo aku iseh ono neng atimu
D
..aku kepingen mengulang kabeh masa lalu
Em D
..sesandingan karo kamu sayangku
G
opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku

Reff :
G D
Manise esemmu
Em
ngobati kangenku
Am E
yen tak sawang mripatmu
Am D
deg degan njero dodoku
G D
atiku.. ora
Em
tau berubah
Am E
lan ra biso pindah
Am D
neng atiku mung tetep sliramu
G
sayangku..

Musik : G..D..Em..Bm..
C..D..G...
Am..D..Em..

G
Yen nyawang esemmu
D Em
isih podo koyo wektu iku
Am
iling kenangan manis
D
karo sliramu..
G
kaget rasane atiku
D Em
nadyan kowe among mantanku
Am
suwene ra tau ketemu
D G
ra sengojo saiki petok sliramu..

G
..Sak umpomo aku iseh ono neng atimu
D
..aku kepingen mengulang kabeh masa lalu
Em D
..sesandingan karo kamu sayangku
G
opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku

Reff :
G D
Manise esemmu
Em
ngobati kangenku
Am E
yen tak sawang mripatmu
Am D
deg degan njero dodoku
G D
atiku.. ora
Em
tau berubah
Am E
lan ra biso pindah
Am D
neng atiku mung tetep sliramu
G (D)
sayangku..

G D
Manise esemmu
Em
ngobati kangenku
Am E
yen tak sawang mripatmu
Am D
deg degan njero dodoku
G D
atiku.. ora
Em
tau berubah
Am E
lan ra biso pindah
Am D
neng atiku mung tetep sliramu
G
sayangku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Jihan Audy mudah, kunci gitar Jihan Audy, chord lagu Jihan Audy - Manise Esemmu, chord dasar Jihan Audy - Manise Esemmu, chordtela Jihan Audy - Manise Esemmu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Jihan Audy - Manise Esemmu, download lagu Jihan Audy - Manise Esemmu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Jihan Audy di youtube: https://youtube.com/watch?v=87I6JBxKDm0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Jihan Audy

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari