menu Request
×

Kunci Gitar Jihan Audy Ft. Gaclex - Bojo Keplese Chord Dasar dan Lirik Lengkap

93 views
 Intro : G..D..Em A D..

        D
wes tak rasak-rasakne
        D
wes tak takokne-takokne
     D                    A
nyatane koncomu do meneng ae..
    A
tibane kowe preman
        A
nggak doyan penggawean
    A                       D
sedino dino mung seneng keluyuran..

        D
wes tak tutup-tutupi
        D
wes tak rapet-rapeti
     D                  A
nyatane kowe malah soyo ndadi..
     A
rupo pancene ganteng
    A
ketoro kantong anteng
    A                      D
tibane mung nggawe endasku puyeng..

Reff :
            G                D
 ku nyambut gawe.. nggolekne kowe
        A                      D
 tapi kowe malah soyo kleja kleje
         G               D
 macakmu dukun.. mangano sabun
          Em          A            D    
 wes ra kuat ngempet aku trimo goodbye..

    Bm
aku wong lanang ganteng
isih akeh sing antri
        Em
perawan rondo ngenteni
kabeh podho njaluk rabi
    G           A
cukupo mbok kedepi
         D         Bm
mesti kintil ora bali
      Em       A
ra percoyo jajalo
        D
mesti wae kowe kegi..

     Bm
kowe kegeden ge-er
nganti koyo wong kenthir
     Em
awak kebak tatoan
gambar nogo, gambar ulo
 G        A
ulo ulo suwung
        D            Bm
ngakumu yo panggah joko
   Em         A
ndisek dikandani
      D
tapi aku ra percoyo..

Musik : D Em A D
        Bm Em A D..

 D
aku kok pasangi
pati geni telung dino
  D
ilmu dukun jowo
        A
mandine tang puluh dino
       A
nggawe bulu perindu
ben aku rindu padamu
    A
sekarang konangan
          D
terlanjur dadi bojomu..

Reff :
            G                D
 ku nyambut gawe.. nggolekne kowe
        A                      D
 tapi kowe malah soyo kleja kleje
         G               D
 macakmu dukun.. mangano sabun
          Em          A            D    
 wes ra kuat ngempet aku trimo goodbye..

    Bm
aku wong lanang ganteng
isih akeh sing antri
        Em
perawan rondo ngenteni
kabeh podho njaluk rabi
    G           A
cukupo mbok kedepi
         D         Bm
mesti kintil ora bali
      Em       A
ra percoyo jajalo
         D
mesthi wae kowe kegi..

     Bm
kowe kegeden ge-er
nganti koyo wong kenthir
     Em
awak kebak tatoan
gambar nogo, gambar ulo
 G        A
ulo ulo suwung
        D            Bm
ngakumu yo panggah joko
   Em         A
ndisek dikandani
      D
tapi aku ra percoyo..

 D
aku kok pasangi
pati geni telung dino
  D
ilmu dukun jowo
        A
mandine tang puluh dino
       A
nggawe bulu perindu
ben aku rindu padamu
    A
sekarang konangan
          D
terlanjur dadi bojomu..

      G           D
wes kadung.. keplese..
       Em         A     D
opo mending.. tak tombokne eeee..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Adi Gaclex mudah, kunci gitar Adi Gaclex, chord lagu Jihan Audy Ft. Gaclex - Bojo Keplese, chord dasar Jihan Audy Ft. Gaclex - Bojo Keplese, chordtela Jihan Audy Ft. Gaclex - Bojo Keplese, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Jihan Audy Ft. Gaclex - Bojo Keplese, download lagu Jihan Audy Ft. Gaclex - Bojo Keplese mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Adi Gaclex di youtube: https://youtube.com/watch?v=mDQlf7Qh97s

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Adi Gaclex

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari