menu Request
×

Jihan Audy - Aku Kangen Bojomu MP3 dan Lirik Lagu

100 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

tak jaluk gedhe sepuromu
yen aku kangen karo bojomu
senadyan gawe remuk batinmu
nanging lilakno bojomu

aku ra nyejo, aku ra nyongko
ati iki nandang asmoro
mung tetep nong atiku
selawase aku tresno bojomu

sak tenane atiku pancen kangen bojomu
ra keno pisah mergo tresno wes kadung jeru
sing tak jaluk mung siji teko awakmu
ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

ra perlu tak rapalne montro sing komat kamit
mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit-amit
saiki kabeh wes dadi lelakonku
lelakon aku arep ngepek bojomu

tak jaluk gedhe sepuromu yen aku kangen karo bojomu
senadyan gawe remuk batinmu nanging lilakno bojomu
aku ra nyejo, aku ra nyongko, ati iki nandang asmoro
mung tetep nong atiku selawase aku tresno bojomu

opo pancene kowe trae ra iso mikir
tak kiro pancene awakmu kuwi sing rodo kenthir
ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
pantes wae bojomu saiki banting setir

mulo saiki kabeh ceritone uwes bedo
ra usum koyo cerito wayang romo lan shinto
usume saiki konco yo tego mangan konco
yen panggah ra trimo mene tak gepruk boto

tak jaluk gedhe sepuromu yen aku kangen karo bojomu
senadyan gawe remuk batinmu nanging lilakno bojomu
tak jaluk gedhe sepuromu yen aku kangen karo bojomu
senadyan gawe remuk batinmu nanging lilakno bojomu

aku ra nyejo, aku ra nyongko, ati iki nandang asmoro
mung tetep nong atiku selawase
mung tetep nong atiku selawase aku tresno bojomu

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Jihan Audy mudah, kunci gitar Jihan Audy, chord lagu Jihan Audy - Aku Kangen Bojomu, chord dasar Jihan Audy - Aku Kangen Bojomu, chordtela Jihan Audy - Aku Kangen Bojomu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Jihan Audy - Aku Kangen Bojomu, download lagu Jihan Audy - Aku Kangen Bojomu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Jihan Audy di youtube: https://youtube.com/watch?v=oB0gEjVTRGQ

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Jihan Audy

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari