menu Request
×

Kunci Gitar Jihan Audy - Aku Getun Sayang Chord Dasar dan Lirik Lengkap

87 views
 Intro : C G/B Am..
        F G C..
        F G..

  C          
netes eluhku 
G            Am      G
ngempet roso kangenku..
          F           Dm
marang sliramu.. sing tau..
        G    -F
ngiseni uripku..
  Em                     Am  A
aku.. sing mbok sayang sayang..
         Dm
kowe wes tau berjuang..
         G
nanging aku malah ngilang..

 C         G          Am
aku baru sadar lorone a..timu..
      F          Dm
nalikane kowe mbiyen 
       G     -F
iseh karo aku..
  Em                A
kowe.. sing nenani aku..
        Dm
kowe ra tau tak gugu..
           G
ra tau tak jogo perasaanmu..

Reff :
       F
 aku getun sayang..
    G
 nyapo mbiyen aku tego 
    Em
 ninggal kowe 
                Am
 pas sayang sayange..
     A      Dm            G
 tak gawe tatu..  jerune atimu..
         C              C7
 sing raiso.. mbok lalekne..

             F
 aku getun sayang.. 
           G
 nyapo mbiyen aku..
           Em
 ninggal kowe pas lagi
            Am
 sayang sayange..
 A           Dm
 saiki pas pengen mbalik..
       G                    C
 kowe uwes.. disanding wong liyo..

Musik : F..G..Em..Am A
        Dm..G..C..G..

  C
netes eluhku 
G            Am
ngempet roso kangenku..
          F           Dm
marang sliramu.. sing tau..
        G
ngiseni uripku..
 Em                      Am  A
aku.. sing mbok sayang sayang..
         Dm
kowe wes tau berjuang..
         G
nanging aku malah ngilang..

 C         G          Am
aku baru sadar lorone atimu..
      F          Dm
nalikane kowe mbiyen 
     G
iseh karo aku..
  Em                A
kowe.. sing nenani aku..
        Dm
kowe ra tau tak gugu
           G
ra tau tak jogo perasaanmu..

Reff :
       F
 aku getun sayang..
    G
 nyapo mbiyen aku tego 
    Em
 ninggal kowe 
                Am
 pas sayang sayange..
     A      Dm            G
 tak gawe tatu..  jerune atimu..
         C              C7
 sing raiso.. mbok lalekne..

             F
 aku getun sayang.. 
           G
 nyapo mbiyen aku..
           Em
 ninggal kowe pas lagi
            Am
 sayang sayange..
   A          Dm
 saiki pas pengen mbalik..
       G                    C
 kowe uwes.. disanding wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb F/A Gm..
        D# F Bb..
        D# F..

  Bb         
netes eluhku 
F            Gm       F
ngempet roso kangenku..
          D#          Cm
marang sliramu.. sing tau..
        F     -D#
ngiseni uripku..
  Dm                     Gm  G
aku.. sing mbok sayang sayang..
         Cm
kowe wes tau berjuang..
         F
nanging aku malah ngilang..

 Bb        F          Gm
aku baru sadar lorone a..timu..
      D#         Cm
nalikane kowe mbiyen 
       F     -D#
iseh karo aku..
  Dm                G
kowe.. sing nenani aku..
        Cm
kowe ra tau tak gugu..
           F
ra tau tak jogo perasaanmu..

Reff :
       D#
 aku getun sayang..
    F
 nyapo mbiyen aku tego 
    Dm
 ninggal kowe 
                Gm
 pas sayang sayange..
     G      Cm            F
 tak gawe tatu..  jerune atimu..
         Bb             Bb7
 sing raiso.. mbok lalekne..

             D#
 aku getun sayang.. 
           F
 nyapo mbiyen aku..
           Dm
 ninggal kowe pas lagi
            Gm
 sayang sayange..
 G           Cm
 saiki pas pengen mbalik..
       F                    Bb
 kowe uwes.. disanding wong liyo..

Musik : D#..F..Dm..Gm G
        Cm..F..Bb..F..

  Bb
netes eluhku 
F            Gm
ngempet roso kangenku..
          D#          Cm
marang sliramu.. sing tau..
        F
ngiseni uripku..
 Dm                      Gm   G
aku.. sing mbok sayang sayang..
         Cm
kowe wes tau berjuang..
         F
nanging aku malah ngilang..

 Bb        F          Gm
aku baru sadar lorone atimu..
      D#         Cm
nalikane kowe mbiyen 
     F
iseh karo aku..
  Dm                G
kowe.. sing nenani aku..
        Cm
kowe ra tau tak gugu
           F
ra tau tak jogo perasaanmu..

Reff :
       D#
 aku getun sayang..
    F
 nyapo mbiyen aku tego 
    Dm
 ninggal kowe 
                Gm
 pas sayang sayange..
     G      Cm            F
 tak gawe tatu..  jerune atimu..
         Bb             Bb7
 sing raiso.. mbok lalekne..

             D#
 aku getun sayang.. 
           F
 nyapo mbiyen aku..
           Dm
 ninggal kowe pas lagi
            Gm
 sayang sayange..
   G          Cm
 saiki pas pengen mbalik..
       F                    Bb
 kowe uwes.. disanding wong liyo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Jihan Audy mudah, kunci gitar Jihan Audy, chord lagu Jihan Audy - Aku Getun Sayang, chord dasar Jihan Audy - Aku Getun Sayang, chordtela Jihan Audy - Aku Getun Sayang, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Jihan Audy - Aku Getun Sayang, download lagu Jihan Audy - Aku Getun Sayang mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Jihan Audy di youtube: https://youtube.com/watch?v=C55op3BZ_Wg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Jihan Audy

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari