menu Request
×

Kunci Gitar James AP Ft. Happy Asmara - Tepung Kanji 2 Chord Dasar dan Lirik Lengkap

52 views
Intro : Am Em F C -G/B
        Am Em F G..

  C             G/B                Am
jujur.. ati iki abot.. ninggalke kowe..
                       Em
sing wis tak kancani semene suwene..
      F                 C  Am
aku dijodohke karo wong tuoku..
         Dm        G        C
sing ora tak kenal dudu pilihanku..

      C            G/B
ra pernah.. aku mbayangno..
    Am                   Em
aku bakal adoh karo sliramu..
        F               C
pandongaku.. marang awakmu..
  Am           Dm
mugo nemu sing luwih..
      G        C
becik seko awakku..

Reff :
-G/B    Am        Em
 tresno cukup semene..
        F         C
 kanggo aku lan kowe..
-G/B  Am          Em
 ra iso genggeman tangan..
       F        C
 mergo bedo kahanan..

  -G/B   Am          Em
 senajan wis koyo ngene..
      F            C
 ra lali ku ning kowe..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..

Musik : Am Em F G C..

      C            G/B
ra pernah.. aku mbayangno..
    Am                   Em
aku bakal adoh karo sliramu..
        F               C
pandongaku.. marang awakmu..
  Am           Dm
mugo nemu sing luwih..
      G        C
becik seko awakku..

Reff :
-G/B    Am        Em
 tresno cukup semene..
        F         C
 kanggo aku lan kowe..
-G/B  Am          Em
 ra iso genggeman tangan..
       F        C
 mergo bedo kahanan..

  -G/B   Am          Em
 senajan wis koyo ngene..
      F            C
 ra lali ku ning kowe..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..

-G/B    Am        Em
 tresno cukup semene..
        F         C
 kanggo aku lan kowe..
-G/B  Am          Em
 ra iso genggeman tangan..
       F        C
 mergo bedo kahanan..

  -G/B   Am          Em
 senajan wis koyo ngene..
      F            C
 ra lali ku ning kowe..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..
        F
 koyo tepung kanji
       G          C
 yen jodo bakal bali..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Fm Cm C# G# -D#/G
        Fm Cm C# D#..

  G#            D#/G               Fm
jujur.. ati iki abot.. ninggalke kowe..
                       Cm
sing wis tak kancani semene suwene..
      C#                G# Fm
aku dijodohke karo wong tuoku..
         A#m       D#       G#
sing ora tak kenal dudu pilihanku..

      G#           D#/G
ra pernah.. aku mbayangno..
    Fm                   Cm
aku bakal adoh karo sliramu..
        C#              G#
pandongaku.. marang awakmu..
  Fm           A#m
mugo nemu sing luwih..
      D#       G#
becik seko awakku..

Reff :
-D#/G   Fm        Cm
 tresno cukup semene..
        C#        G#
 kanggo aku lan kowe..
-D#/G Fm          Cm
 ra iso genggeman tangan..
       C#       G#
 mergo bedo kahanan..

  -D#/G  Fm          Cm    
 senajan wis koyo ngene..
      C#           G#
 ra lali ku ning kowe..
        C#
 koyo tepung kanji
       D#         G#
 yen jodo bakal bali..

Musik : Fm Cm C# D# G#..

      G#           D#/G
ra pernah.. aku mbayangno..
    Fm                   Cm
aku bakal adoh karo sliramu..
        C#              G#
pandongaku.. marang awakmu..
  Fm           A#m
mugo nemu sing luwih..
      D#       G#
becik seko awakku..

Reff :
-D#/G   Fm        Cm
 tresno cukup semene..
        C#        G#
 kanggo aku lan kowe..
-D#/G Fm          Cm
 ra iso genggeman tangan..
       C#       G#
 mergo bedo kahanan..

  -D#/G  Fm          Cm    
 senajan wis koyo ngene..
      C#           G#
 ra lali ku ning kowe..
        C#
 koyo tepung kanji
       D#         G#
 yen jodo bakal bali..

-D#/G   Fm        Cm
 tresno cukup semene..
        C#        G#
 kanggo aku lan kowe..
-D#/G Fm          Cm
 ra iso genggeman tangan..
       C#       G#
 mergo bedo kahanan..

  -D#/G  Fm          Cm    
 senajan wis koyo ngene..
      C#           G#
 ra lali ku ning kowe..
        C#
 koyo tepung kanji
       D#         G#
 yen jodo bakal bali..
        C#
 koyo tepung kanji
       D#         G#
 yen jodo bakal bali..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar James AP Ft. Happy Asmara mudah, kunci gitar James AP Ft. Happy Asmara, chord lagu James AP Ft. Happy Asmara - Tepung Kanji 2, chord dasar James AP Ft. Happy Asmara - Tepung Kanji 2, chordtela James AP Ft. Happy Asmara - Tepung Kanji 2, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu James AP Ft. Happy Asmara - Tepung Kanji 2, download lagu James AP Ft. Happy Asmara - Tepung Kanji 2 mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari James AP Ft. Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=X98Lh8sTKro

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari James AP Ft. Happy Asmara

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari