menu Request
×

Kunci Gitar Intan Chacha - Tembang Pilu Chord Dasar dan Lirik Lengkap

110 views
(Intro) C  Em  F G C
        Am  Em  C Em C

    C                   Em
tak tulis tetembangan layu pilu..
  F                  C
minongko dadi gegambaring kalbu..
     Dm                   G
wong bagus rungokno tangisku
               E
balio dadi sisihanku..

C                        Em
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
  F                   C
wekasan amung teko mbalenjani..
     Dm                  G
ning datan.. keno di tuturi..
                    E
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
      Am      Em
lungo'o.. tak trimo..
       F           C
nadyan jro batinku nelongso
  Dm         E
mugo mugo ndiko..
         Dm           E
manggeh urip bagyo mulyo..
     Am      Em
mung biso nyangoni
     F            C
pandongo tulusing ati
   Dm
mergo tresno kuwi..
        E
ra kudu biso nduweni

      Am          Em
wis cukup.. anggonku
    F                 C
lelabuh tresno mring sliramu
  Dm         E
kalamun kedlarung..
         Dm         E
malah angrusak nalarku..
     Am       Em
wong bagus lilaku
      F       C
mergo atiku remuk rempu
F   G         C
ora mergo wis jemu..

(Int.) C  Em  F G C
       Am  Em  F G C

C                        Em
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
  F                   C
wekasan amung teko mbalenjani..
     Dm                  G
ning datan.. keno di tuturi..
                    E
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
      Am      Em
lungo'o.. tak trimo..
       F           C
nadyan jro batinku nelongso
  Dm         E
mugo mugo ndiko..
         Dm           E
manggeh urip bagyo mulyo..
     Am      Em
mung biso nyangoni
     F            C
pandongo tulusing ati
   Dm
mergo tresno kuwi..
        E
ra kudu biso nduweni

      Am          Em
wis cukup.. anggonku
    F                 C
lelabuh tresno mring sliramu
  Dm         E
kalamun kedlarung..
         Dm         E
malah angrusak nalarku..
     Am       Em
wong bagus lilaku
      F       C
mergo atiku remuk rempu
F   G         C
ora mergo wis jemu..





(Intro) Bm  Cm  Gm Am Bm
        Fm  Cm  Bm Cm Bm

    Bm                  Cm
tak tulis tetembangan layu pilu..
  Gm                 Bm
minongko dadi gegambaring kalbu..
     Fm                  Bb
wong bagus rungokno tangisku
               C
balio dadi sisihanku..

Bm                       Cm
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
  Gm                  Bm
wekasan amung teko mbalenjani..
     Fm                 Bb
ning datan.. keno di tuturi..
                    C
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
      Fm      Cm
lungo'o.. tak trimo..
       Gm          Bm
nadyan jro batinku nelongso
  Fm        C
mugo mugo ndiko..
         Fm          C
manggeh urip bagyo mulyo..
     Fm      Cm
mung biso nyangoni
     Gm           Bm
pandongo tulusing ati
   Fm
mergo tresno kuwi..
        C
ra kudu biso nduweni

      Fm          Cm
wis cukup.. anggonku
    Gm                Bm
lelabuh tresno mring sliramu
  Fm        C
kalamun kedlarung..
         Fm        C
malah angrusak nalarku..
     Fm       Cm
wong bagus lilaku
      Gm      Bm
mergo atiku remuk rempu
Gm  Am        Bm
ora mergo wis jemu..

(Int.) Bm  Cm  Gm Am Bm
       Fm  Cm  Gm Am Bm

Bm                       Cm
janjane mbiyen sopo sing miwiti..
  Gm                  Bm
wekasan amung teko mbalenjani..
     Fm                 Bb
ning datan.. keno di tuturi..
                    C
pancen ra biso nyawiji..

(Chorus)
      Fm      Cm
lungo'o.. tak trimo..
       Gm          Bm
nadyan jro batinku nelongso
  Fm        C
mugo mugo ndiko..
         Fm          C
manggeh urip bagyo mulyo..
     Fm      Cm
mung biso nyangoni
     Gm           Bm
pandongo tulusing ati
   Fm
mergo tresno kuwi..
        C
ra kudu biso nduweni

      Fm          Cm
wis cukup.. anggonku
    Gm                Bm
lelabuh tresno mring sliramu
  Fm        C
kalamun kedlarung..
         Fm        C
malah angrusak nalarku..
     Fm       Cm
wong bagus lilaku
      Gm      Bm
mergo atiku remuk rempu
Gm  Am        Bm
ora mergo wis jemu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Chacha mudah, kunci gitar Intan Chacha, chord lagu Intan Chacha - Tembang Pilu, chord dasar Intan Chacha - Tembang Pilu, chordtela Intan Chacha - Tembang Pilu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Intan Chacha - Tembang Pilu, download lagu Intan Chacha - Tembang Pilu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Chacha di youtube: https://youtube.com/watch?v=s3WLoJ1N5qM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Intan Chacha

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari