menu Request
×

Kunci Gitar Intan Chacha - Podang Kuning Chord Dasar dan Lirik Lengkap

58 views
Intro : C..Dm..G..Em..
        C..C..Am G C..

     C                      Dm
isuk awan ning omah wis ora krasan..
    G                         Em
keluyuran anggolek'i sing tak sayang..
           C
klenteng mubeng niter anggonku nggolek'i..
    Am         G
ora kroso esuk awan nganti wengi..

     C                         Dm
eman-eman yen ngerti liyo kang nyawang..
        G                              Em
kleyang-kleyang tak sawang mencok ning epang..
     C
gegancangan tak rindek soko kadoan..
      Am           G           C
sarwo ngoceh dewek'e ngalih pencok'an..

Int. Dm G C

Reff :
       C                      Dm   
 welah kae tak jaluk mbok ojo ngece..
          G                  Dm
 podang kuning agawe pikirku koming..
       G                        Em
 seret ireng tak sawang katon manise..
       Am          G          C
 ati bungah yen klakon dadi duwek'e..

    C                    Dm
ora bakal atiku gegiwang liyan..
         G                    Em
yen si podang handudut hati kepranan..
    C
ora kendo atiku sansoyo ndodro..
         Am       G             C
tak sranani sun pikat pulute bendo..

Musik : C..Dm..G..Em..
        C..C..Am G C..

     C                      Dm
isuk awan ning omah wis ora krasan..
    G                         Em
keluyuran anggolek'i sing tak sayang..
           C
klenteng mubeng niter anggonku nggolek'i..
    Am         G
ora kroso esuk awan nganti wengi..

     C                         Dm
eman-eman yen ngerti liyo kang nyawang..
        G                              Em
kleyang-kleyang tak sawang mencok ning epang..
     C
gegancangan tak rindek soko kadoan..
      Am           G           C
sarwo ngoceh dewek'e ngalih pencok'an..

Int. Dm G C

Reff :
       C                      Dm   
 welah kae tak jaluk mbok ojo ngece..
          G                  Dm
 podang kuning agawe pikirku koming..
       G                        Em
 seret ireng tak sawang katon manise..
       Am          G          C
 ati bungah yen klakon dadi duwek'e..

    C                    Dm
ora bakal atiku gegiwang liyan..
         G                    Em
yen si podang handudut hati kepranan..
    C
ora kendo atiku sansoyo ndodro..
         Am       G             C
tak sranani sun pikat pulute bendo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#..G#m..C#..A#m..
        F#..F#..D#m C# F#..

     F#                     G#m
isuk awan ning omah wis ora krasan..
    C#                        A#m
keluyuran anggolek'i sing tak sayang..
           F#
klenteng mubeng niter anggonku nggolek'i..
    D#m        C#
ora kroso esuk awan nganti wengi..

     F#                        G#m
eman-eman yen ngerti liyo kang nyawang..
        C#                             A#m
kleyang-kleyang tak sawang mencok ning epang..
     F#
gegancangan tak rindek soko kadoan..
      D#m          C#          F#
sarwo ngoceh dewek'e ngalih pencok'an..

Int. G#m C# F#

Reff :
       F#                     G#m  
 welah kae tak jaluk mbok ojo ngece..
          C#                 G#m
 podang kuning agawe pikirku koming..
       C#                       A#m
 seret ireng tak sawang katon manise..
       D#m         C#         F#
 ati bungah yen klakon dadi duwek'e..

    F#                   G#m
ora bakal atiku gegiwang liyan..
         C#                   A#m
yen si podang handudut hati kepranan..
    F#
ora kendo atiku sansoyo ndodro..
         D#m      C#            F#
tak sranani sun pikat pulute bendo..

Musik : F#..G#m..C#..A#m..
        F#..F#..D#m C# F#..

     F#                     G#m
isuk awan ning omah wis ora krasan..
    C#                        A#m
keluyuran anggolek'i sing tak sayang..
           F#
klenteng mubeng niter anggonku nggolek'i..
    D#m        C#
ora kroso esuk awan nganti wengi..

     F#                        G#m
eman-eman yen ngerti liyo kang nyawang..
        C#                             A#m
kleyang-kleyang tak sawang mencok ning epang..
     F#
gegancangan tak rindek soko kadoan..
      D#m          C#          F#
sarwo ngoceh dewek'e ngalih pencok'an..

Int. G#m C# F#

Reff :
       F#                     G#m  
 welah kae tak jaluk mbok ojo ngece..
          C#                 G#m
 podang kuning agawe pikirku koming..
       C#                       A#m
 seret ireng tak sawang katon manise..
       D#m         C#         F#
 ati bungah yen klakon dadi duwek'e..

    F#                   G#m
ora bakal atiku gegiwang liyan..
         C#                   A#m
yen si podang handudut hati kepranan..
    F#
ora kendo atiku sansoyo ndodro..
         D#m      C#            F#
tak sranani sun pikat pulute bendo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Chacha mudah, kunci gitar Intan Chacha, chord lagu Intan Chacha - Podang Kuning, chord dasar Intan Chacha - Podang Kuning, chordtela Intan Chacha - Podang Kuning, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Intan Chacha - Podang Kuning, download lagu Intan Chacha - Podang Kuning mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Chacha di youtube: https://youtube.com/watch?v=0ky_mImxzX8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Intan Chacha

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari