menu Request
×

Kunci Gitar Intan ChaCha - Dadi TKI Chord Dasar dan Lirik Lengkap

97 views
Capo di fret 2

(Intro) Am G F Am
        Am G Am..
        C  Dm  G  C

       C           G
wolung tahun kepungkur
           Am           Em
wektu sing tak itung mundur
        F          C        G
nanging tresno iki ra bakal luntur..
          C           G
neng kene aku tetep setyo
      Am            Em
ati tulus njogo tresno
      F             C       G
tak suwun neng kono kwe ugo setyo..
G                   C
 njogo atimu kanggo aku..

        C             G
ono pinggir bandara kuwi..
         Am           Em
mbiyen kowe ngucap janji
        Dm                    G
bakal setyo nunggu aku nganti bali
       C            G
ono bandara adisucipto
           Am         Em
ing tengah kuto ngayogyo
      F          G       C
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro) C  Am  Dm  G

(Chorus)
    F
suwene anggonku lungo
      C           Am
adohe anggonku kerjo
          Dm         G      C
nggolek rejeki lungo dadi TKI
      F
saiki wes teko wanci
      C      Am
entenono aku bali
         Dm          G        C
jroning ati kangenku setengah mati

   F
cintaku cintamu
       C          Am
semoga cepat bersatu
          Dm       G          C
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

(Int.) C  Am  Dm  G

        C             G
ono pinggir bandara kuwi..
         Am           Em
mbiyen kowe ngucap janji
        Dm                    G
bakal setyo nunggu aku nganti bali
       C            G
ono bandara adisucipto
           Am         Em
ing tengah kuto ngayogyo
      F          G       C
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro) C  Am  Dm  G

(Chorus)
    F
suwene anggonku lungo
      C           Am
adohe anggonku kerjo
          Dm         G      C
nggolek rejeki lungo dadi TKI
      F
saiki wes teko wanci
      C      Am
entenono aku bali
         Dm          G        C
jroning ati kangenku setengah mati

   F
cintaku cintamu
       C          Am
semoga cepat bersatu
          Dm       G          C
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

   F
cintaku cintamu
       C          Am
semoga cepat bersatu
          Dm       G          C
ku ingin slalu bahagia bersamamu..





(Intro) Bm A G Bm
        Bm A Bm..
        D  Em  A  D

       D           A
wolung tahun kepungkur
           Bm           Dm
wektu sing tak itung mundur
        G          D        A
nanging tresno iki ra bakal luntur..
          D           A
neng kene aku tetep setyo
      Bm            Dm
ati tulus njogo tresno
      G             D       A
tak suwun neng kono kwe ugo setyo..
A                   D
 njogo atimu kanggo aku..

        D             A
ono pinggir bandara kuwi..
         Bm           Dm
mbiyen kowe ngucap janji
        Em                    A
bakal setyo nunggu aku nganti bali
       D            A
ono bandara adisucipto
           Bm         Dm
ing tengah kuto ngayogyo
      G          A       D
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro) D  Bm  Em  A

(Chorus)
    G
suwene anggonku lungo
      D           Bm
adohe anggonku kerjo
          Em         A      D
nggolek rejeki lungo dadi TKI
      G
saiki wes teko wanci
      D      Bm
entenono aku bali
         Em          A        D
jroning ati kangenku setengah mati

   G
cintaku cintamu
       D          Bm
semoga cepat bersatu
          Em       A          D
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

(Int.) D  Bm  Em  A

        D             A
ono pinggir bandara kuwi..
         Bm           Dm
mbiyen kowe ngucap janji
        Em                    A
bakal setyo nunggu aku nganti bali
       D            A
ono bandara adisucipto
           Bm         Dm
ing tengah kuto ngayogyo
      G          A       D
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro) D  Bm  Em  A

(Chorus)
    G
suwene anggonku lungo
      D           Bm
adohe anggonku kerjo
          Em         A      D
nggolek rejeki lungo dadi TKI
      G
saiki wes teko wanci
      D      Bm
entenono aku bali
         Em          A        D
jroning ati kangenku setengah mati

   G
cintaku cintamu
       D          Bm
semoga cepat bersatu
          Em       A          D
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

   G
cintaku cintamu
       D          Bm
semoga cepat bersatu
          Em       A          D
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Intan Chacha mudah, kunci gitar Intan Chacha, chord lagu Intan ChaCha - Dadi TKI, chord dasar Intan ChaCha - Dadi TKI, chordtela Intan ChaCha - Dadi TKI, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Intan ChaCha - Dadi TKI, download lagu Intan ChaCha - Dadi TKI mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Intan Chacha di youtube: https://youtube.com/watch?v=XSFhqivrj5Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Intan Chacha

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari