menu Request
×

Kunci Gitar Indro Bet - Njaluk Pegat Chord Dasar dan Lirik Lengkap

107 views
 Capo ♪ fret 2

Intro : C..Am..C..Dm..
        G..C..
        C..Am..C..Dm..
        Am G C..

  C               F     C
durung sedino aku mulih kerjo..
F                           C
kesel lan luwe, isih tak rasakno..
       F
kowe tego nggawe gelo..
       C           Am
kowe tego nggawe loro..
        G                        C
kowe kondo wis ra kuwat urip sengsoro..

  C                  F       C
wiwit biyen mulo aku rak wis kondo..
    F                         C
yen pancene tresno, kowe kudu nrimo..
          F
nanging saikine kowe..
         C         Am
wis lali karo janjine..
       G                 C
kowe lungo.. sak karepmu dewe..

Int. Dm G..C..
    (oo oo.. ooo..)

Reff :
  C                       Dm
 anak wis telu, loro melu aku..
   Dm          F               C
 mangan wis ra kolu yen eling anakku..

 Int. Dm G..C..
     (oo oo.. ooo..)

  C                        Dm
 anak wis gede, omah tak gawekke..
  Dm        F               C
 isih ra nrimakke karepmu kepiye..

           F
 ngalor ngidul kewirangan..
           C          Am
 ngetan ngulon kebingungan..
         G
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             C
 njaluk pegatan..

           F
 ngalor ngidul kewirangan..
           C          Am
 ngetan ngulon kebingungan..
         G
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             C
 njaluk pegatan..

Musik : C..Am..C..Dm..
        Am G C..

  C                  F       C
wiwit biyen mulo aku rak wis kondo..
    F                         C
yen pancene tresno, kowe kudu nrimo..
          F
nanging saikine kowe..
         C         Am
wis lali karo janjine..
       G                 C
kowe lungo.. sak karepmu dewe..

Int. Dm G..C..
    (oo oo.. ooo..)

Reff :
  C                       Dm
 anak wis telu, loro melu aku..
   Dm          F              C
 mangan wis ra kolu yen eling anakku..

 Int. Dm G..C..
     (oo oo.. ooo..)

  C                        Dm
 anak wis gede, omah tak gawekke..
  Dm        F               C
 isih ra nrimakke karepmu kepiye..

           F
 ngalor ngidul kewirangan..
           C          Am
 ngetan ngulon kebingungan..
         G
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             C
 njaluk pegatan..

           F
 ngalor ngidul kewirangan..
           C          Am
 ngetan ngulon kebingungan..
         G
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             C
 njaluk pegatan..

Outro : Dm G..C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..Bm..D..Em..
        A..D..
        D..Bm..D..Em..
        Bm A D..

  D               G     D
durung sedino aku mulih kerjo..
G                           D
kesel lan luwe, isih tak rasakno..
       G
kowe tego nggawe gelo..
       D           Bm
kowe tego nggawe loro..
        A                        D
kowe kondo wis ra kuwat urip sengsoro..

  D                  G       D
wiwit biyen mulo aku rak wis kondo..
    G                         D
yen pancene tresno, kowe kudu nrimo..
          G
nanging saikine kowe..
         D         Bm
wis lali karo janjine..
       A                 D
kowe lungo.. sak karepmu dewe..

Int. Em A..D..
    (oo oo.. ooo..)

Reff :
  D                       Em
 anak wis telu, loro melu aku..
   Em          G               D
 mangan wis ra kolu yen eling anakku..

 Int. Em A..D..
     (oo oo.. ooo..)

  D                        Em
 anak wis gede, omah tak gawekke..
  Em        G               D
 isih ra nrimakke karepmu kepiye..

           G
 ngalor ngidul kewirangan..
           D          Bm
 ngetan ngulon kebingungan..
         A
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             D
 njaluk pegatan..

           G
 ngalor ngidul kewirangan..
           D          Bm
 ngetan ngulon kebingungan..
         A
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             D
 njaluk pegatan..

Musik : D..Bm..D..Em..
        Bm A D..

  D                  G       D
wiwit biyen mulo aku rak wis kondo..
    G                         D
yen pancene tresno, kowe kudu nrimo..
          G
nanging saikine kowe..
         D         Bm
wis lali karo janjine..
       A                 D
kowe lungo.. sak karepmu dewe..

Int. Em A..D..
    (oo oo.. ooo..)

Reff :
  D                       Em
 anak wis telu, loro melu aku..
   Em          G              D
 mangan wis ra kolu yen eling anakku..

 Int. Em A..D..
     (oo oo.. ooo..)

  D                        Em
 anak wis gede, omah tak gawekke..
  Em        G               D
 isih ra nrimakke karepmu kepiye..

           G
 ngalor ngidul kewirangan..
           D          Bm
 ngetan ngulon kebingungan..
         A
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             D
 njaluk pegatan..

           G
 ngalor ngidul kewirangan..
           D          Bm
 ngetan ngulon kebingungan..
         A
 mikir kowe.. sing tak sayang 
             D
 njaluk pegatan..

Outro : Em A..D..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Indro Bet mudah, kunci gitar Indro Bet, chord lagu Indro Bet - Njaluk Pegat, chord dasar Indro Bet - Njaluk Pegat, chordtela Indro Bet - Njaluk Pegat, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Indro Bet - Njaluk Pegat, download lagu Indro Bet - Njaluk Pegat mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Indro Bet di youtube: https://youtube.com/watch?v=-VVUnVj42rc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Indro Bet

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari