menu Request
×

Kunci Gitar Indra Bendot - Matur Suwon Gusti Chord Dasar dan Lirik Lengkap

70 views
Intro G D Am Em
        C G Am D
        G D Am Em
        C G Am D
        
G       D
eluhku iki..
Em         Bm
netes dadi saksi
C               G
sing mbiyen nresnani
Am        D         G     D
saiki wes mblenjani janji..

G          D
tansah kelingan..
Em        Bm
mlaku bebarengan
C               G
sing mbiyen tak sayang
Am         D         G
saiki mung tinggal kenangan..

         C                  G   Em
mergo nyatane... kowe milih liyane..
         Am     D          G
nanging atiku tetep sayang kowe..

Chorus
                  C               D
 senajan mbok larani.. njero ati iki..
                      Bm              Em
 ning tetep tak tresnani.. tulus seko ati..
                  Am               D
 yen wes karo liyane.. kudu tak ikhlasne..
                  G
 mungkin iki takdire..
 
  -G7           C                 D
 matur suwun Gusti.. sampun diparingi..
             Bm                  Em
 ati sing jembar.. nompo kahanan iki..
                 Am                    D
 dongaku amung siji.. Gusti tulung jagani..
                    G
 wong sing kulo tresnani..
 
Int. C  D  Bm B Em
       C  D  G
        C D Bm Em
        C D G  D
        
G          D
tansah kelingan..
Em        Bm
mlaku bebarengan
C               G
sing mbiyen tak sayang
Am         D         G
saiki mung tinggal kenangan..

         C                  G   Em
mergo nyatane... kowe milih liyane..
         Am     D          G
nanging atiku tetep sayang kowe..

Chorus
    -G7           C               D
 senajan mbok larani.. njero ati iki..
                      Bm              Em
 ning tetep tak tresnani.. tulus seko ati..
                  Am               D
 yen wes karo liyane.. kudu tak ikhlasne..
                  G
 mungkin iki takdire..
 
  -G7           C                 D
 matur suwun Gusti.. sampun diparingi..
             Bm                  Em
 ati sing jembar.. nompo kahanan iki..
                 Am                    D
 dongaku amung siji.. Gusti tulung jagani..
                    G    G7
 wong sing kulo tresnani..
 
  -G7           C                 D
 matur suwun Gusti.. sampun diparingi..
             Bm                  Em
 ati sing jembar.. nompo kahanan iki..
                 Am                    D
 dongaku amung siji.. Gusti tulung jagani..
                    G
 wong sing kulo tresnani..
                Am                D
 pesenku mung siji.. ojo mbok larani..
                    G
 wong sing kulo tresnani..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Indra Bendot mudah, kunci gitar Indra Bendot, chord lagu Indra Bendot - Matur Suwon Gusti , chord dasar Indra Bendot - Matur Suwon Gusti , chordtela Indra Bendot - Matur Suwon Gusti , chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Indra Bendot - Matur Suwon Gusti , download lagu Indra Bendot - Matur Suwon Gusti mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Indra Bendot di youtube: https://youtube.com/watch?v=7hFyWuXt1g0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Indra Bendot

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari