menu Request
×

Chord ILUX ID - Wong Wedok Koyok Opo Sing Kudu Di Percoyo..?? Kunci Gitar Dasar dan Lirik

159 views
Intro : G

G    Bm                Em
yang.. kowe ki opo ora sayang..
C                  G
 kowe moro moro ngilang..
          D
ora ono kabar..

G    Bm                 Em
yang.. kowe ki opo ra mesakke..
C                    G
 aku seng tulus karo kowe..
           D
mbok ngenekne..

  C                      D
kudu ngomong piye karo bapak ibuku..
     Bm                       Em
sing wes kadung kenal ro sliramu..
            Am
ngarep dadekke mantu..
        D             G      
nanging akhire ambyar atiku..

Reff :
  C
 aku kudu percoyo
      D
 karo sing koyok opo
          Bm
 yen sing tak jogo atine
        Em
 iso mlaku ro wong liyo
        Am
 jujur ati pingin lungo
   D                   G
 nanging isih gede tresno..

  C
 aku kudu golek
            D
 wong wedok sing koyok opo
            Bm
 yen sing paling tak percoyo
        Em
 iso nguras banyu moto
         Am
 bolak balik tak sepuro
         D                G
 nanging akhire tetep gawe gelo..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..

G    Bm                 Em
yang.. kowe ki opo ra mesakke..
C                    G
 aku seng tulus karo kowe..
           D
mbok ngenekne..

  C                      D
kudu ngomong piye karo bapak ibuku..
     Bm                       Em
sing wes kadung kenal ro sliramu..
            Am
ngarep dadekke mantu..
        D                G      
nanging akhire ambyar atiku..

Reff :
  C
 aku kudu percoyo
      D
 karo sing koyok opo
          Bm
 yen sing tak jogo atine
        Em
 iso mlaku ro wong liyo
        Am
 jujur ati pingin lungo
   D                   G
 nanging isih gede tresno..

  C
 aku kudu golek
            D
 wong wedok sing koyok opo
            Bm
 yen sing paling tak percoyo
        Em
 iso nguras banyu moto
         Am
 bolak balik tak sepuro
         D                G
 nanging akhire tetep gawe gelo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar ILUX ID mudah, kunci gitar ILUX ID, chord lagu ILUX ID - Wong Wedok Koyok Opo Sing Kudu Di Percoyo..??, chord dasar ILUX ID - Wong Wedok Koyok Opo Sing Kudu Di Percoyo..??, chordtela ILUX ID - Wong Wedok Koyok Opo Sing Kudu Di Percoyo..??, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu ILUX ID - Wong Wedok Koyok Opo Sing Kudu Di Percoyo..??, download lagu ILUX ID - Wong Wedok Koyok Opo Sing Kudu Di Percoyo..?? mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari ILUX ID di youtube: https://youtube.com/watch?v=5HtN544uIp4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari ILUX ID

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari