menu Request
×

Kunci Gitar Ilux - Angel Lali Chord Dasar dan Lirik Lengkap

104 views
(Intro) F G Em Am
        Dm  G  C..

  C             G             Am
durung garing banyu moto ning pipi..
  Dm                        G
durung mari loro sing mbo paringi..
        Em        E            Am G F
mergo kowe.. sing paling tak sayangi..
      C
saiki ning ngendi..
        G                    C
kesuwen lungomu.. ora bali-bali..

(Chorus)
             F
ra bakal ono sing iso
     G        Em
ngganteni ceritomu
     Am          Dm
sing wis ketulis ning ati
 G             C
angel ilang.. angel lali..

          F
nganti saiki ati..
   G          Em
ku iseh gagal ngerteni..
  Am        Dm
gawe opo nduwe kisah..
    G        C
yen akhire kudu pisah..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em A
       Dm G C..

  C             G             Am
durung garing banyu moto ning pipi..
  Dm                        G
durung mari loro sing mbo paringi..
        Em        E            Am G F
mergo kowe.. sing paling tak sayangi..
      C
saiki ning ngendi..
        G                    C
kesuwen lungomu.. ora bali-bali..

(Chorus)
             F
ra bakal ono sing iso
     G        Em
ngganteni ceritomu
     Am          Dm
sing wis ketulis ning ati
 G             C
angel ilang.. angel lali..

          F
nganti saiki ati..
   G          Em
ku iseh gagal ngerteni..
  Am        Dm
gawe opo nduwe kisah..
    G        C
yen akhire kudu pisah..

             F
ra bakal ono sing iso
     G        Em
ngganteni ceritomu
     Am          Dm
sing wis ketulis ning ati
 G             C
angel ilang.. angel lali..

          F
nganti saiki ati..
   G          Em
ku iseh gagal ngerteni..
  Am        Dm
gawe opo nduwe kisah..
    G        C
yen akhire kudu pisah..

  Am        Dm           G
gawe opo nduwe kisah.. huu..
             F           Fm C
yen akhire kudu.. pisah..





(Intro) C D Bm Em
        Am  D  G..

  G             D             Em
durung garing banyu moto ning pipi..
  Am                        D
durung mari loro sing mbo paringi..
        Bm        B            Em D C
mergo kowe.. sing paling tak sayangi..
      G
saiki ning ngendi..
        D                    G
kesuwen lungomu.. ora bali-bali..

(Chorus)
             C
ra bakal ono sing iso
     D        Bm
ngganteni ceritomu
     Em          Am
sing wis ketulis ning ati
 D             G
angel ilang.. angel lali..

          C
nganti saiki ati..
   D          Bm
ku iseh gagal ngerteni..
  Em        Am
gawe opo nduwe kisah..
    D        G
yen akhire kudu pisah..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G..
       C D Bm E
       Am D G..

  G             D             Em
durung garing banyu moto ning pipi..
  Am                        D
durung mari loro sing mbo paringi..
        Bm        B            Em D C
mergo kowe.. sing paling tak sayangi..
      G
saiki ning ngendi..
        D                    G
kesuwen lungomu.. ora bali-bali..

(Chorus)
             C
ra bakal ono sing iso
     D        Bm
ngganteni ceritomu
     Em          Am
sing wis ketulis ning ati
 D             G
angel ilang.. angel lali..

          C
nganti saiki ati..
   D          Bm
ku iseh gagal ngerteni..
  Em        Am
gawe opo nduwe kisah..
    D        G
yen akhire kudu pisah..

             C
ra bakal ono sing iso
     D        Bm
ngganteni ceritomu
     Em          Am
sing wis ketulis ning ati
 D             G
angel ilang.. angel lali..

          C
nganti saiki ati..
   D          Bm
ku iseh gagal ngerteni..
  Em        Am
gawe opo nduwe kisah..
    D        G
yen akhire kudu pisah..

  Em        Am           D
gawe opo nduwe kisah.. huu..
             C           Cm G
yen akhire kudu.. pisah..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ilux mudah, kunci gitar Ilux, chord lagu Ilux - Angel Lali, chord dasar Ilux - Angel Lali, chordtela Ilux - Angel Lali, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Ilux - Angel Lali, download lagu Ilux - Angel Lali mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ilux di youtube: https://youtube.com/watch?v=3v9Oq6nDmug

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Ilux

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari