menu Request
×

Kunci Gitar Higang Swana - Tak Ikhlasne Chord Dasar dan Lirik Lengkap

88 views
Capo di fret 5

(Intro) C Am F G
        C Am F G

C                F
loro.. ati iki loro
              Dm               G
nangis batin iki.. mung digawe loro..
        Em                 Am
njogo kowe.. sak tenan tenane ati..
      F           G      C
malah siki jebule karo liyane..

C                  F
mundur.. aku milih mundur
             Dm               G
timbang ati iki.. mung digawe loro
       Em               Am
mugi mugi.. kowe urip bahagia..
     F              G        C      C G
karo kae yo wis ben aku sing lungo..

     F                  G
pesenku.. siji kanggo kowe..
       F                  G
ojo sampek.. nambahi korbane..

(Chorus)
 F           G
aku loro.. nahan roso..
   Em                     Am
nyawang kowe mlaku karo liyane
         Dm                    G
tegone kowe.. nggawe lorone atiku..

    F              G
tak ikhlasne.. tak ikhlasne..
   Em                      Am
meski jeru sayang iki mang kowe
               Dm
wis cukup sakmene..
              G
aku le njogo awakmu
                       C
pilih mundur timbang loro ati..

(Int.) C Am F G
       C Am F G

C                  F
mundur.. aku milih mundur
             Dm               G
timbang ati iki.. mung digawe loro
       Em               Am
mugi mugi.. kowe urip bahagia..
     F              G        C      C G
karo kae yo wis ben aku sing lungo..

     F                  G
pesenku.. siji kanggo kowe..
       F                  G
ojo sampek.. nambahi korbane..

(Chorus)
 F           G
aku loro.. nahan roso..
   Em                     Am
nyawang kowe mlaku karo liyane
         Dm                    G
tegone kowe.. nggawe lorone atiku..

    F              G
tak ikhlasne.. tak ikhlasne..
   Em                      Am
meski jeru sayang iki mang kowe
               Dm
wis cukup sakmene..
              G
aku le njogo awakmu
                       C
pilih mundur timbang loro ati..





(Intro) F Dm Bb C
        F Dm Bb C

F                Bb
loro.. ati iki loro
              Gm               C
nangis batin iki.. mung digawe loro..
        Am                 Dm
njogo kowe.. sak tenan tenane ati..
      Bb          C      F
malah siki jebule karo liyane..

F                  Bb
mundur.. aku milih mundur
             Gm               C
timbang ati iki.. mung digawe loro
       Am               Dm
mugi mugi.. kowe urip bahagia..
     Bb             C        F      F C
karo kae yo wis ben aku sing lungo..

     Bb                 C
pesenku.. siji kanggo kowe..
       Bb                 C
ojo sampek.. nambahi korbane..

(Chorus)
 Bb          C
aku loro.. nahan roso..
   Am                     Dm
nyawang kowe mlaku karo liyane
         Gm                    C
tegone kowe.. nggawe lorone atiku..

    Bb             C
tak ikhlasne.. tak ikhlasne..
   Am                      Dm
meski jeru sayang iki mang kowe
               Gm
wis cukup sakmene..
              C
aku le njogo awakmu
                       F
pilih mundur timbang loro ati..

(Int.) F Dm Bb C
       F Dm Bb C

F                  Bb
mundur.. aku milih mundur
             Gm               C
timbang ati iki.. mung digawe loro
       Am               Dm
mugi mugi.. kowe urip bahagia..
     Bb             C        F      F C
karo kae yo wis ben aku sing lungo..

     Bb                 C
pesenku.. siji kanggo kowe..
       Bb                 C
ojo sampek.. nambahi korbane..

(Chorus)
 Bb          C
aku loro.. nahan roso..
   Am                     Dm
nyawang kowe mlaku karo liyane
         Gm                    C
tegone kowe.. nggawe lorone atiku..

    Bb             C
tak ikhlasne.. tak ikhlasne..
   Am                      Dm
meski jeru sayang iki mang kowe
               Gm
wis cukup sakmene..
              C
aku le njogo awakmu
                       F
pilih mundur timbang loro ati..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Higang Swana mudah, kunci gitar Higang Swana, chord lagu Higang Swana - Tak Ikhlasne, chord dasar Higang Swana - Tak Ikhlasne, chordtela Higang Swana - Tak Ikhlasne, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Higang Swana - Tak Ikhlasne, download lagu Higang Swana - Tak Ikhlasne mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Higang Swana di youtube: https://youtube.com/watch?v=EAutspH-U2c

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Higang Swana

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari