menu Request
×

Kunci Gitar Hery Receh feat. Adi Purwan - Tak Tresnani Chord Dasar dan Lirik Lengkap

106 views
Capo di fret 4

(Intro) C  Em  Am G F Fm..

C                     Am
 kowe biyen kabeh wes ngerteni..
F                    G
 loro ati sing tak rasakne..
F                   Dm
 esuk gundah sore bubrah
                  G
mangan turu ora penak
                          C   Dm G
di tinggal sing tak tresnani..

C                     Am
 nganti sprene kowe tetep ono..
F                    G
 ngancani saben wektuku..
F                 Dm
 loro iki biyen jeru
                G
koyo koyo ora mari
                  C   G
kowe sing iso nambani..

(Chorus)
C                   Em
 ora bakal tak lalekne..
F                  C
 kabeh tuluse perhatianmu..
Am                     F
 kowe konco paling ngerti
                   G
kabeh perihe ning ati
              C
saiki wes iso mari..

C                  Em
 ora bakal tak sia siane..
F                   C
 ikhlase pengorbananmu..
Am                 F
 kowe ngerti sak kabehe
              G
uripku opo anane
                    C
kowe pantes tak tresnani..

(Int.) F  Em Am F  Fm G..

C                     Am
 nganti sprene kowe tetep ono..
F                    G
 ngancani saben wektuku..
F                 Dm
 loro iki biyen jeru
                G
koyo koyo ora mari
                  C
kowe sing iso nambani..

  Dm
kowe kabeh ngerti..
  F
kowe kabeh lilo..
  Dm               F      G
gelem ngancani aku opo anane..

(Chorus)
C                   Em
 ora bakal tak lalekne..
F                  C
 kabeh tuluse perhatianmu..
Am                     F
 kowe konco paling ngerti
                   G
kabeh perihe ning ati
              C
saiki wes iso mari..

C                  Em
 ora bakal tak sia siane..
F                C
 ikhlase pengorbananmu..
Am                 F
 kowe ngerti sak kabehe
            G
uripku opo anane
                      C
kowe pantes tak tresnani..

Am                 F
 kowe ngerti sak kabehe
            G
uripku opo anane
                    C
kowe pantes tak tresnani..





(Intro) E  Em  Bm B A Am..

E                     Bm
 kowe biyen kabeh wes ngerteni..
A                    B
 loro ati sing tak rasakne..
A                   Dm
 esuk gundah sore bubrah
                  B
mangan turu ora penak
                          E   Dm B
di tinggal sing tak tresnani..

E                     Bm
 nganti sprene kowe tetep ono..
A                    B
 ngancani saben wektuku..
A                 Dm
 loro iki biyen jeru
                B
koyo koyo ora mari
                  E   B
kowe sing iso nambani..

(Chorus)
E                   Em
 ora bakal tak lalekne..
A                  E
 kabeh tuluse perhatianmu..
Bm                    A
 kowe konco paling ngerti
                   B
kabeh perihe ning ati
              E
saiki wes iso mari..

E                  Em
 ora bakal tak sia siane..
A                   E
 ikhlase pengorbananmu..
Bm                A
 kowe ngerti sak kabehe
              B
uripku opo anane
                    E
kowe pantes tak tresnani..

(Int.) A  Em Bm A  Am B..

E                     Bm
 nganti sprene kowe tetep ono..
A                    B
 ngancani saben wektuku..
A                 Dm
 loro iki biyen jeru
                B
koyo koyo ora mari
                  E
kowe sing iso nambani..

  Dm
kowe kabeh ngerti..
  A
kowe kabeh lilo..
  Dm              A      B
gelem ngancani aku opo anane..

(Chorus)
E                   Em
 ora bakal tak lalekne..
A                  E
 kabeh tuluse perhatianmu..
Bm                    A
 kowe konco paling ngerti
                   B
kabeh perihe ning ati
              E
saiki wes iso mari..

E                  Em
 ora bakal tak sia siane..
A                E
 ikhlase pengorbananmu..
Bm                A
 kowe ngerti sak kabehe
            B
uripku opo anane
                      E
kowe pantes tak tresnani..

Bm                A
 kowe ngerti sak kabehe
            B
uripku opo anane
                    E
kowe pantes tak tresnani..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hery Receh mudah, kunci gitar Hery Receh, chord lagu Hery Receh feat. Adi Purwan - Tak Tresnani, chord dasar Hery Receh feat. Adi Purwan - Tak Tresnani, chordtela Hery Receh feat. Adi Purwan - Tak Tresnani, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Hery Receh feat. Adi Purwan - Tak Tresnani, download lagu Hery Receh feat. Adi Purwan - Tak Tresnani mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hery Receh di youtube: https://youtube.com/watch?v=B-tnc4l_nbw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hery Receh

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari