menu Request
×

Hendra Kumbara - Sak Isone MP3 dan Lirik Lagu

72 views

Berikut adalah lirik lagu Hendra Kumbara - Sak Isone dari Hendra Kumbara. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

sak isone tak kuat~kuatke
mung kanggo kowe
siji sijine sing ayu dewe

tak lakoni esuk awan wengi
susahku iki
kowe ra perlu ngerti

koyo mengkene rasane
yen dadi wong ora nduwe
abot enteng kudu tak pikul dewe

mangkat kerjo numpak montor
mlakune ndadak diengkol
mergo busi kotor lan akine wes tekor

ora koyo sing mbok saw~ng
nglakoni urip pas~pasan
nyambut gawe nggo ng~yahi kewajiban

sanguku dungo semangat
kerjo ra kakean sambat
ono anake uwong sing kudu tak rumat

sak isone tak kuat~kuatke
mung kanggo kowe, siji sijine sing ayu dewe
tak lakoni esuk awan wengi
susahku iki kowe ra perlu ngerti

koyo mengkene rasane yen dadi wong ora nduwe
abot enteng kudu tak pikul dewe

sanguku dungo semangat, kerjo ra kakean sambat
ono anake uwong sing kudu tak rumat

sak isone tak kuat~kuatke
mung kanggo kowe, siji sijine sing ayu dewe
tak lakoni esuk awan wengi
susahku iki kowe ra perlu ngerti

nyebar godong koro, kudu sabar sak wetoro
mugo mugo dewe iso urip mulyo
mugo mugo dewe iso urip mulyo

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hendra Kumbara mudah, kunci gitar Hendra Kumbara, chord lagu Hendra Kumbara - Sak Isone, chord dasar Hendra Kumbara - Sak Isone, chordtela Hendra Kumbara - Sak Isone, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Hendra Kumbara - Sak Isone, download lagu Hendra Kumbara - Sak Isone mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hendra Kumbara di youtube: https://youtube.com/watch?v=ZSOXIc9RzU4

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Hendra Kumbara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari