menu Request
×

Hendra Kumbara - Percoyo Aku MP3 dan Lirik Lagu

81 views

Berikut adalah lirik lagu Hendra Kumbara - Percoyo Aku dari Hendra Kumbara. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

semerbak w~ngine kembang
ora gampang ilang
koyo parfum sewunan

tresnaku ora gampang layu
koyo kembang tebu
sing kabur kanginan

hawane yen karo kowe
sitik sitik kudu nyekel hape
pengen kabeh kabeh tak updetke
ben dunyo nggatekke kowe wes ono sing nduwe

percoyo aku, raono sing liyo ning atiku
tresnoku iki mung kanggo kowe sing ayu dewe
cekel tanganku, rabakal tak tinggalke ning mburi
yen aku dobolan, jegurke ning blumbang

tresnaku ora gampang layu
koyo kembang tebu
sing kabur kanginan

hawane yen karo kowe
sitik sitik kudu nyekel hape
pengen kabeh kabeh tak updetke
ben dunyo nggatekke kowe wes ono sing nduwe

percoyo aku, raono sing liyo ning atiku
tresnoku iki mung kanggo kowe sing ayu dewe
cekel tanganku, rabakal tak tinggalke ning mburi
yen aku dobolan, jegurke ning blumbang

percoyo aku, raono sing liyo ning atiku
tresnoku iki mung kanggo kowe sing ayu dewe
cekel tanganku, rabakal tak tinggalke ning mburi
aku ra dobolan (aku ra dobolan)
yen aku dobolan, jegurke ning blumbang

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hendra Kumbara mudah, kunci gitar Hendra Kumbara, chord lagu Hendra Kumbara - Percoyo Aku, chord dasar Hendra Kumbara - Percoyo Aku, chordtela Hendra Kumbara - Percoyo Aku, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Hendra Kumbara - Percoyo Aku, download lagu Hendra Kumbara - Percoyo Aku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hendra Kumbara di youtube: https://youtube.com/watch?v=TN1z4KdjbBc

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Hendra Kumbara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari