menu Request
×

Kunci Gitar Hendra Kumbara - Opo Anane Chord Dasar dan Lirik Lengkap

687 views
Capo di fret 2

(Intro) C Am F G..
        C Am F G..

C          Am
loroku wis ilang
  F          C
semenjak kau datang
   Am
saiki ngadeg jejeg
       Em
wis ra picang..
F            G
kowe sing nambani
C            Am
kowe sing ngeroki
       Dm
seko masuk angin
    G          C   Dm G..
lan tatu ning ati..

C          Am
loroku wis mari..
  F       C
tekomu ngepasi
       Am
pancen wis..
                 Em
digariske marang Gusti
F             G
tetep ning sandingku
   C         Am
percoyo karo aku
        Dm
mlaku bareng nganti
    G          C   G
sak mandeke wektu..

(Chorus)
        C       F
aku tresno karo kowe
           G      C
sing nompo opo anane..
         F
kowe tak jogo..
    G         C  G
ora tak sio sio..

         C        F
aku sing bakal berjuang
         G        C
kanggo nutupi kahanan..
       F
nyuwun dungo..
           G           C
ben lancar anggonku kerjo..

        F
sitik katah tak syukuri
        C          Am
mugo berkah dadi rejeki
         Dm
tetep sumringah
      G          C
manut kersane Gusti..

(Int.) Gm A Dm  Fm  C..
          ha..
       Dm G Em Am Dm G C G..

C          Am
loroku wis mari..
  F       C
tekomu ngepasi
       Am
pancen wis..
                 Em
digariske marang Gusti
F             G
tetep ning sandingku
   C         Am
percoyo karo aku
        Dm
mlaku bareng nganti
    G          C   G
sak mandeke wektu..

(Chorus)
        C       F
aku tresno karo kowe
           G      C
sing nompo opo anane..
         F
kowe tak jogo..
    G         C  G
ora tak sio sio..

         C        F
aku sing bakal berjuang
         G        C
kanggo nutupi kahanan..
       F
nyuwun dungo..
           G           C
ben lancar anggonku kerjo..

        F
sitik katah tak syukuri
        C          Am
mugo berkah dadi rejeki
         Dm
tetep sumringah
      G          C
manut kersane Gusti..
Am        Dm
 tetep sumringah
      G          C  Fm C
manut kersane Gusti..





(Intro) D Bm G A..
        D Bm G A..

D          Bm
loroku wis ilang
  G          D
semenjak kau datang
   Bm
saiki ngadeg jejeg
       Dm
wis ra picang..
G            A
kowe sing nambani
D            Bm
kowe sing ngeroki
       Em
seko masuk angin
    A          D   Em A..
lan tatu ning ati..

D          Bm
loroku wis mari..
  G       D
tekomu ngepasi
       Bm
pancen wis..
                 Dm
digariske marang Gusti
G             A
tetep ning sandingku
   D         Bm
percoyo karo aku
        Em
mlaku bareng nganti
    A          D   A
sak mandeke wektu..

(Chorus)
        D       G
aku tresno karo kowe
           A      D
sing nompo opo anane..
         G
kowe tak jogo..
    A         D  A
ora tak sio sio..

         D        G
aku sing bakal berjuang
         A        D
kanggo nutupi kahanan..
       G
nyuwun dungo..
           A           D
ben lancar anggonku kerjo..

        G
sitik katah tak syukuri
        D          Bm
mugo berkah dadi rejeki
         Em
tetep sumringah
      A          D
manut kersane Gusti..

(Int.) Am B Em  Gm  D..
          ha..
       Em A Dm Bm Em A D A..

D          Bm
loroku wis mari..
  G       D
tekomu ngepasi
       Bm
pancen wis..
                 Dm
digariske marang Gusti
G             A
tetep ning sandingku
   D         Bm
percoyo karo aku
        Em
mlaku bareng nganti
    A          D   A
sak mandeke wektu..

(Chorus)
        D       G
aku tresno karo kowe
           A      D
sing nompo opo anane..
         G
kowe tak jogo..
    A         D  A
ora tak sio sio..

         D        G
aku sing bakal berjuang
         A        D
kanggo nutupi kahanan..
       G
nyuwun dungo..
           A           D
ben lancar anggonku kerjo..

        G
sitik katah tak syukuri
        D          Bm
mugo berkah dadi rejeki
         Em
tetep sumringah
      A          D
manut kersane Gusti..
Bm        Em
 tetep sumringah
      A          D  Gm D
manut kersane Gusti..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hendra Kumbara mudah, kunci gitar Hendra Kumbara, chord lagu Hendra Kumbara - Opo Anane, chord dasar Hendra Kumbara - Opo Anane, chordtela Hendra Kumbara - Opo Anane, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Hendra Kumbara - Opo Anane, download lagu Hendra Kumbara - Opo Anane mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hendra Kumbara di youtube: https://youtube.com/watch?v=gohCfmtsXRM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hendra Kumbara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari