menu Request
×

Happy Asmara - Yo Wes Modaro MP3 dan Lirik Lagu

79 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

rino ing wayah wengi
aku eling kowe sek mbiyen ngancani
susah seneng dilakoni bebarengan
tanpo terpikirkan akhire bubaran

atiku loro njobo nerone ambyar
nyaw~ng sliramu andang nduwe gandengan
iki ati udu bahan nggo dolanan
aku trimo ngalah mugo kowe bungah

mbokyo tulung sadaro, ojo sak penake dewe
kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
waton ninggal lungo, gandeng karo wong liyo
yowes ora popo, karma iseh ono, yowes modaro

opo kowe ora ngrumangsani
aku merjuangke esuk awan wengi
golek rejeki tak nggo ndandani
basan kowe dadi lali sek ngancani

sepurane kangmas, aku ninggal lungo
aku sadar aku wes ngelarani
aku yo pengen bahagia
jujur kesel mlarat urip rekoso

mbokyo tulung sadaro, ojo sak penake dewe
kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
waton ninggal lungo, gandeng karo wong liyo
yowes ora popo, karma iseh ono

mbokyo tulung sadaro, ojo sak penake dewe
kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
waton ninggal lungo, gandeng karo wong liyo
yowes ora popo, karma iseh ono, yowes modaro

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Yo Wes Modaro, chord dasar Happy Asmara - Yo Wes Modaro, chordtela Happy Asmara - Yo Wes Modaro, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Yo Wes Modaro, download lagu Happy Asmara - Yo Wes Modaro mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=dDCoImpOeYo

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari