menu Request
×

Happy Asmara - Wegah Kelangan MP3 dan Lirik Lagu

79 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

rungokno jerit atiku iki
sing bingung noto roso ning ati
pengenku koe ngerti
sing tak pikir saiki

tulung koe aja salah tompo
ojo mbok pikir aku ngeliyo
kabeh iki kahanan
ra iso neruske katresnan

jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane

ora ono niat ngelarani atimu
rungokno aku senajane aku sing kleru
tak akoni pancen gede roso tresnoku
yo mung kanggo awakmu
cukup pisan iki koe loro ati
ora tak baleni anggonku lek ngelarani

jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane

amung kependem roso tresno
bebarengan nanging ora dadi nyoto
pengen langgeng yo kui karepku
nanging wong tuaku ora setuju

jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane

jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
mergo tresno wes tak patri ning njero ati
nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
mungkin iki wis ginaris, dudu penjalukku
nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Wegah Kelangan, chord dasar Happy Asmara - Wegah Kelangan, chordtela Happy Asmara - Wegah Kelangan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Wegah Kelangan, download lagu Happy Asmara - Wegah Kelangan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=OgJomBi85PM

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari