menu Request
×

Happy Asmara - Tak Lilakne Lungamu MP3 dan Lirik Lagu

77 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

rasane uripku sepi
tanpo kowe sing tak tresnani
opo kowe ngerti susahku
nalika kowe pamit ninggal aku

susah tenan rasane ati
kelingan wong sing tak tresnani
nganti kapan aku ngenteni
kowe nganti saiki ra ngabari

cubo wiwit mbiyen kowe kondo
yen kowe uwis ora tresno
aku ra bakal koyo ngene
susah ati mikirne kowe

saben wektu mung eling kowe
opo kowe ora ngerasakne
yen pancen kowe dudu jodohku
wes tak lilakne pamit lungamu

cubo wiwit mbiyen kowe kondo
yen kowe uwis ora tresno
aku ra bakal koyo ngene
susah ati mikirne kowe

saben wektu mung eling kowe
opo kowe ora ngerasakne
yen pancen kowe dudu jodohku
wes tak lilakne pamit lungamu

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Tak Lilakne Lungamu, chord dasar Happy Asmara - Tak Lilakne Lungamu, chordtela Happy Asmara - Tak Lilakne Lungamu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Tak Lilakne Lungamu, download lagu Happy Asmara - Tak Lilakne Lungamu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=uWmWX1dywSs

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari