menu Request
×

Kunci Gitar Happy Asmara - Pelet Nyasar Chord Dasar dan Lirik Lengkap

84 views
 Capo fret 2

Intro : C Em Am G
        F C Am G 

        C
pancen apes tenan
  G
malangnya diriku
         Am
wis tak obong menyan
     G
nggo melet sliramu
      F
komat kamit tak woco
            C
montro ning lali jenengmu
          Am
lha kok malah nyasar
                 G
sing kepelet mbahmu..

          C
wis serbo coro tak nggo
 G
mikat tresnomu
         Am       G
anggitku ben kowe dadi bojoku
      F
tak sebar kembang reno pitu
     C
ning ngarep omahmu
           Am
lha kok ndilalah mbahmu
              G
sing kinthil aku..

Reff :
 C
  wis kentekkan akal
 aku iso ngenekne kowe
 Am
  kabeh coro tak lakoni
 malah ngene dadine
 F
  jurus pelet paling ampuh
                  G
 yo wis tak luncurne
 lha kok malah bocahe endo
           (C)
 ngeneki mbahe..

 C
  lak ngeneki carane aku
                  Am
 malah bingung dewe
 angger dolan ning omahe
                  F
 sing njagongi mbahe
 moto kethap-kethip
                      G
 molat-molet malah ngece
 suwi-suwi lak koyo ngene
           (C)
 aku edan dewe..

Musik : C Em Am G
        F C Am G 

        C
pancen apes tenan
  G
malangnya diriku
         Am
wis tak obong menyan
     G
nggo melet sliramu
      F
komat kamit tak woco
            C
montro ning lali jenengmu
          Am
lha kok malah nyasar
                 G
sing kepelet mbahmu..

          C
wis serbo coro tak nggo
 G
mikat tresnomu
         Am       G
anggitku ben kowe dadi bojoku
      F
tak sebar kembang reno pitu
     C
ning ngarep omahmu
           Am
lha kok ndilalah mbahmu
              G
sing kinthil aku..

Reff :
 C
  wis kentekkan akal
 aku iso ngenekne kowe
 Am
  kabeh coro tak lakoni
 malah ngene dadine
 F
  jurus pelet paling ampuh
                  G
 yo wis tak luncurne
 lha kok malah bocahe endo
           (C)
 ngeneki mbahe..

 C
  lak ngeneki carane aku
                  Am
 malah bingung dewe
 angger dolan ning omahe
                  F
 sing njagongi mbahe
 moto kethap-kethip
                      G
 molat-molet malah ngece
 suwi-suwi lak koyo ngene
           (C)
 aku edan dewe..

 C
  wis kentekkan akal
 aku iso ngenekne kowe
 Am
  kabeh coro tak lakoni
 malah ngene dadine
 F
  jurus pelet paling ampuh
                  G
 yo wis tak luncurne
 lha kok malah bocahe endo
           (C)
 ngeneki mbahe..

 C
  lak ngeneki carane aku
                  Am
 malah bingung dewe
 angger dolan ning omahe
                  F
 sing njagongi mbahe
 moto kethap-kethip
                      G
 molat-molet malah ngece
 suwi-suwi lak koyo ngene
            C
 aku edan dewe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D F#m Bm A
        G D Bm A..

        D
pancen apes tenan
  A
malangnya diriku
         Bm
wis tak obong menyan
     A
nggo melet sliramu
      G
komat kamit tak woco
            D
montro ning lali jenengmu
          Bm
lha kok malah nyasar
                 A
sing kepelet mbahmu..

          D
wis serbo coro tak nggo
 A
mikat tresnomu
         Bm       A
anggitku ben kowe dadi bojoku
      G
tak sebar kembang reno pitu
     D
ning ngarep omahmu
           Bm
lha kok ndilalah mbahmu
              A
sing kinthil aku..

Reff :
 D
  wis kentekkan akal
 aku iso ngenekne kowe
 Bm
  kabeh coro tak lakoni
 malah ngene dadine
 G
  jurus pelet paling ampuh
                  A
 yo wis tak luncurne
 lha kok malah bocahe endo
           (D)
 ngeneki mbahe..

 D
  lak ngeneki carane aku
                  Bm
 malah bingung dewe
 angger dolan ning omahe
                  G
 sing njagongi mbahe
 moto kethap-kethip
                      A
 molat-molet malah ngece
 suwi-suwi lak koyo ngene
           (D)
 aku edan dewe..

Musik : D F#m Bm A
        G D Bm A..

        D
pancen apes tenan
  A
malangnya diriku
         Bm
wis tak obong menyan
     A
nggo melet sliramu
      G
komat kamit tak woco
            D
montro ning lali jenengmu
          Bm
lha kok malah nyasar
                 A
sing kepelet mbahmu..

          D
wis serbo coro tak nggo
 A
mikat tresnomu
         Bm       A
anggitku ben kowe dadi bojoku
      G
tak sebar kembang reno pitu
     D
ning ngarep omahmu
           Bm
lha kok ndilalah mbahmu
              A
sing kinthil aku..

Reff :
 D
  wis kentekkan akal
 aku iso ngenekne kowe
 Bm
  kabeh coro tak lakoni
 malah ngene dadine
 G
  jurus pelet paling ampuh
                  A
 yo wis tak luncurne
 lha kok malah bocahe endo
           (D)
 ngeneki mbahe..

 D
  lak ngeneki carane aku
                  Bm
 malah bingung dewe
 angger dolan ning omahe
                  G
 sing njagongi mbahe
 moto kethap-kethip
                      A
 molat-molet malah ngece
 suwi-suwi lak koyo ngene
           (D)
 aku edan dewe..

 D
  wis kentekkan akal
 aku iso ngenekne kowe
 Bm
  kabeh coro tak lakoni
 malah ngene dadine
 G
  jurus pelet paling ampuh
                  A
 yo wis tak luncurne
 lha kok malah bocahe endo
           (D)
 ngeneki mbahe..

 D
  lak ngeneki carane aku
                  Bm
 malah bingung dewe
 angger dolan ning omahe
                  G
 sing njagongi mbahe
 moto kethap-kethip
                      A
 molat-molet malah ngece
 suwi-suwi lak koyo ngene
            D
 aku edan dewe..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Pelet Nyasar, chord dasar Happy Asmara - Pelet Nyasar, chordtela Happy Asmara - Pelet Nyasar, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Pelet Nyasar, download lagu Happy Asmara - Pelet Nyasar mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=6TBS2tnBkDA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari