menu Request
×

Happy Asmara - Opo Salahku MP3 dan Lirik Lagu

69 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

keno opo to jane awakmu?
kok saja'e saiki wis sejen
aku milu opo to salahku?
koyo~koyone ra nyalahi awakmu

koe ngadohi awakku
benci tenanan ning aku
ku ra ngerti opo duso lan salahku

yen wis ora tresno ya maburo
lan jelaske alesane opo
koe nyaw~nge sebelah moto
rasane koyo mung sikso

yen wis ora tresno koe maburo
atiku ojo mung gawe loro
yen wis pancen ra ono pilihan
saiki tresnoku tak buat

koyo nguyahi banyu segoro
ra no gunane perngorbananku
sing tak karepe nyatane wusto
wis ra ono regane tresnoku iki

koe ngadohi awakku
benci tenanan ning aku
ku ra ngerti opo duso lan salahku

yen wis ora tresno ya maburo
lan jelaske alesane opo
koe nyaw~nge sebelah moto
rasane koyo mung sikso

yen wis ora tresno koe maburo
atiku ojo mung gawe loro
yen wis pancen ra ono pilihan
saiki tresnoku tak buat
yen wis pancen ra ono pilihan
saiki tresnoku tak buat

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Opo Salahku, chord dasar Happy Asmara - Opo Salahku, chordtela Happy Asmara - Opo Salahku, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Opo Salahku, download lagu Happy Asmara - Opo Salahku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=TqA6sehVriM

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari