menu Request
×

Chord Happy Asmara - Mantan Kui Sampah (Mantan Kuwi Sampah) Kunci Gitar Dasar dan Lirik

279 views
           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang de'e..

(Intro) F  C  Dm G C
        F  C  Dm G C

          C    F
uwis to cukup yang..
           C        G
mbanding-mbandingke..
Am     Em       G      Em G
 aku karo mantanmu kae..
F      G              C          Am
 trimo meneng ngempet loro ning ati..
Dm       D         G  F-Em-Dm
 kowe ra tau ngerteni..

      C              F       C
pisan pindo dinengke kok kebablasan..
      Am                   G
ora peka opo pancen kebangeten..
F    G           C          Am
 yen iseh sayang karo mantanmu
Dm         G           C  Bb C
ngopo kowe nompo tresnoku..

(Chorus)
           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang de'e..

C         F          C
 cantel loro werno biru
      G           Am
amung tok woco WA-ku..
       Em       G      Em G
ratau mbales chatingku..
F       G        C
 kurang opo aku iki
        Am             Dm
senajan kerep mbok larani
    D          G   F-Em-Dm
aku iseh njogo ati..

                C
sing jenenge mantan
                    F
kudune guak ning sampah
               C
timbang gawe hubungan
             C
awake dewe bubrah
               Am
mergo mantan kuwi ibarat jangan basi
            G
rosone wis anyep arepo meh dipanasi
            F                    G
saktenane kowe nganggep aku iki opo
             C                   Am
wis dadi bojomu iseh koyo wong liyo
                 Dm
pendak dino mung tok
                     G
bandingke karo mantanmu
              C        Bb     C
yen kowe dadi aku piye perasaanmu..

(Chorus)
           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang de'e..

           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang de'e..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Mantan Kui Sampah (Mantan Kuwi Sampah), chord dasar Happy Asmara - Mantan Kui Sampah (Mantan Kuwi Sampah), chordtela Happy Asmara - Mantan Kui Sampah (Mantan Kuwi Sampah), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Mantan Kui Sampah (Mantan Kuwi Sampah), download lagu Happy Asmara - Mantan Kui Sampah (Mantan Kuwi Sampah) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=5JqWY9Wuqo8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari