menu Request
×

Happy Asmara - Mampir Ngombe MP3 dan Lirik Lagu

91 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

urip kuwi mung mampir ngombe
ora bakal urip selawase
opo wae sing ono ning dunyo
kabeh kuwi bakale sirno

yen wes tekan wancine
sopo wae bakal dikersake
diimbali karo sing kuoso
ditakoni amalmu ning dunyo

sing becik bakal mlebu surgo
sing olo mlebu neroko
mulo kabeh kowe manungso do elingo

urip kuwi mung mampir ngombe
ora bakal urip selawase
opo wae sing ono ning dunyo
kabeh kuwi bakale sirno

urip kuwi mung mampir ngombe
ora bakal urip selawase
opo wae sing ono ning dunyo
kabeh kuwi bakale sirno

yen wes tekan wancine
sopo wae bakal dikersake
diimbali karo sing kuoso
ditakoni amalmu ning dunyo

sing becik bakal mlebu surgo
sing olo mlebu neroko
mulo kabeh kowe manungso do elingo

tindhakno dawuhe sing kuoso
baktio karo wong tuwo
iku ngono biso kanggo sarono mlebu surgo

urip kuwi mung mampir ngombe
ora bakal urip selawase
opo wae sing ono ning dunyo
kabeh kuwi bakale sirno

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Mampir Ngombe, chord dasar Happy Asmara - Mampir Ngombe, chordtela Happy Asmara - Mampir Ngombe, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Mampir Ngombe, download lagu Happy Asmara - Mampir Ngombe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=5IMXn2qwaS0

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari