menu Request
×

Kunci Gitar Happy Asmara - Lungamu Salahku Chord Dasar dan Lirik Lengkap

91 views
 Cipt. Cipluk
capo di fret 1

Intro : F  G  C Em Am
        Dm  G  C

  C               G
saben bengi angel mereme
   C
mripat iki..
     F        G
mung kudu kelingan kowe
     C
seng neng kono..
 Am          Em
opo kowe ngerti
     F             C
karo seng tak rasakke
 Dm
urip dewe tanpo
     G
kowe neng..kene..

  C        G
jane ora lilo nanging
     C
kudu tak trimo..
    F           G
yen ngerti kowe neng kono
   C
ro wong liyo..
 Am       Em
aku ora biso
     F       C
ngapusi ati iki
   Dm
ra bakalan aku
      G
iso nglalekke..
                 C
saben yen ngedep kowe..

Reff :
                   F
 yo mung tak dongakno..
             Dm
 mugo mugo kowe..
 G            C     Em       Am
 bakal seneng o..no neng.. kono..
           Dm             G
 aku ra mundur.. aku ra kesuh
               C
 ra nduwe opo opo..

                F             Dm
 kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
 G          C     Em     Am
 kabeh kuwi ma..u sa..lahku..
         Dm                G
 aku ra iso.. nggonku nyukupi..
       C
 opo butuhmu..

Musik : F  G  C Em Am
        Dm  G  C

  C        G
jane ora lilo nanging
     C
kudu tak trimo..
    F           G
yen ngerti kowe neng kono
   C
ro wong liyo..
 Am       Em
aku ora biso
     F       C
ngapusi ati iki
   Dm
ra bakalan aku
      G
iso nglalekke..
                 C
saben yen ngedep kowe..

Reff :
                   F
 yo mung tak dongakno..
             Dm
 mugo mugo kowe..
 G            C     Em       Am
 bakal seneng o..no neng.. kono..
           Dm             G
 aku ra mundur.. aku ra kesuh
               C
 ra nduwe opo opo..

                F             Dm
 kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
 G          C     Em     Am
 kabeh kuwi ma..u sa..lahku..
         Dm                G
 aku ra iso.. nggonku nyukupi..
       C
 opo butuhmu..
         Dm                G
 aku ra iso.. nggonku nyukupi..
       C
 opo butuhmu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#  G#  C# Fm A#m
        D#m  G#  C#

  C#              G#
saben bengi angel mereme
   C#
mripat iki..
     F#       G#
mung kudu kelingan kowe
     C#
seng neng kono..
 A#m         Fm
opo kowe ngerti
     F#            C#
karo seng tak rasakke
 D#m
urip dewe tanpo 
     G#
kowe neng..kene..

  C#       G#
jane ora lilo nanging
     C#
kudu tak trimo..
    F#          G#
yen ngerti kowe neng kono
   C#
ro wong liyo..
 A#m      Fm
aku ora biso
     F#      C#
ngapusi ati iki
   D#m
ra bakalan aku 
      G#
iso nglalekke..
                 C#
saben yen ngedep kowe..

Reff :
                   F#
 yo mung tak dongakno..
             D#m
 mugo mugo kowe..
 G#           C#    Fm       A#m
 bakal seneng o..no neng.. kono..
           D#m            G#
 aku ra mundur.. aku ra kesuh
               C#
 ra nduwe opo opo..

                F#            D#m
 kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
 G#         C#    Fm     A#m
 kabeh kuwi ma..u sa..lahku..
         D#m               G#
 aku ra iso.. nggonku nyukupi..
       C#
 opo butuhmu..

Musik : F#  G#  C# Fm A#m
        D#m  G#  C#

  C#       G#
jane ora lilo nanging
     C#
kudu tak trimo..
    F#          G#
yen ngerti kowe neng kono
   C#
ro wong liyo..
 A#m      Fm
aku ora biso
     F#      C#
ngapusi ati iki
   D#m
ra bakalan aku 
      G#
iso nglalekke..
                 C#
saben yen ngedep kowe..

Reff :
                   F#
 yo mung tak dongakno..
             D#m
 mugo mugo kowe..
 G#           C#    Fm       A#m
 bakal seneng o..no neng.. kono..
           D#m            G#
 aku ra mundur.. aku ra kesuh
               C#
 ra nduwe opo opo..

                F#            D#m
 kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
 G#         C#    Fm     A#m
 kabeh kuwi ma..u sa..lahku..
         D#m               G#
 aku ra iso.. nggonku nyukupi..
       C#
 opo butuhmu..
         D#m               G#
 aku ra iso.. nggonku nyukupi..
       C#
 opo butuhmu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Lungamu Salahku, chord dasar Happy Asmara - Lungamu Salahku, chordtela Happy Asmara - Lungamu Salahku, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Lungamu Salahku, download lagu Happy Asmara - Lungamu Salahku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=NcZbyjmnsAQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari