menu Request
×

Kunci Gitar Happy Asmara - Kanggo Kowe Chord Dasar dan Lirik Lengkap

134 views
 Capo di fret 2

Intro : C Em Am
        F Em Dm G
        C Em Am
        Dm A G..

    C            Em
opo wes sak mestine
    F         C
aku kudu koyo ngene
      Am          Em
bebarengan karo kowe
     F          G
urip sak bendinane..

Am        Em
saben kepethuk
     F              C
kowe kondo yen kowe tresno
Am       Em
aku percoyo
    F             G
ra ono wong wadon liyo..

Int. Am E Am E
     Dm A Dm G

C          Em
aku neng kene
     F             C
kowe sing ono nang kono
Am         Em
aku tak kondo
     F         G
mugo biso mbok tonpo..

Am         Em
saben ngabari
     F          C
kowe mesti loro ati
Am         Em
aku ra ngerti
      F            G
mergo sopo sing njalari..

Int. Am E Am E
     Dm A Dm G

Reff :
 C        G
 kowe lan aku
 Am         Em
 wes sumpah ing janji
 F     C          Dm  G
 ora bakal nggudo ati..

 C           G
 yo mung sak wiji
 Am              Em
 sing neng njero ati
 F       C
 tresno iki
         Dm        G       C
 yo mung kowe sing tak tresnani..

Musik : Am E Am E
        C Dm G C G

C          Em
aku neng kene
     F             C
kowe sing ono nang kono
Am         Em
aku tak kondo
     F         G
mugo biso mbok tonpo..

Am         Em
saben ngabari
     F          C
kowe mesti loro ati
Am         Em
aku ra ngerti
      F            G
mergo sopo sing njalari..

Int. Am E Am E
     Dm A Dm G

Reff :
 C        G
 kowe lan aku
 Am         Em
 wes sumpah ing janji
 F     C          Dm  G
 ora bakal nggudo ati..

 C           G
 yo mung sak wiji
 Am              Em
 sing neng njero ati
 F       C
 tresno iki
         Dm        G       C
 yo mung kowe sing tak tresnani..

 C        G
 kowe lan aku
 Am         Em
 wes sumpah ing janji
 F     C          Dm  G
 ora bakal nggudo ati..

 C           G
 yo mung sak wiji
 Am              Em
 sing neng njero ati
 F       C
 tresno iki
         Dm        G       C
 yo mung kowe sing tak tresnani..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D F#m Bm
        G F#m Em A
        D F#m Bm
        Em B/D# A..

    D            F#m
opo wes sak mestine
    G         D
aku kudu koyo ngene
      Bm          F#m
bebarengan karo kowe
     G          A
urip sak bendinane..

Bm        F#m
saben kepethuk
     G              D
kowe kondo yen kowe tresno
Bm       F#m
aku percoyo
    G             A
ra ono wong wadon liyo..

Int. Bm F#/Bb Bm F#/Bb
     Em B/D# Em A

D          F#m
aku neng kene
     G             D
kowe sing ono nang kono
Bm         F#m
aku tak kondo
     G         A
mugo biso mbok tonpo..

Bm         F#m
saben ngabari
     G          D
kowe mesti loro ati
Bm         F#m
aku ra ngerti
      G            A
mergo sopo sing njalari..

Int. Bm F#/Bb Bm F#/Bb
     Em B/D# Em A

Reff :
 D        A
 kowe lan aku
 Bm         F#m
 wes sumpah ing janji
 G     D          Em  A
 ora bakal nggudo ati..

 D           A
 yo mung sak wiji
 Bm              F#m
 sing neng njero ati
 G       D
 tresno iki
         Em        A       D
 yo mung kowe sing tak tresnani..

Musik : Bm F#/Bb Bm F#/Bb
        D Em A D A

D          F#m
aku neng kene
     G             D
kowe sing ono nang kono
Bm         F#m
aku tak kondo
     G         A
mugo biso mbok tonpo..

Bm         F#m
saben ngabari
     G          D
kowe mesti loro ati
Bm         F#m
aku ra ngerti
      G            A
mergo sopo sing njalari..

Int. Bm F#/Bb Bm F#/Bb
     Em B/D# Em A

Reff :
 D        A
 kowe lan aku
 Bm         F#m
 wes sumpah ing janji
 G     D          Em  A
 ora bakal nggudo ati..

 D           A
 yo mung sak wiji
 Bm              F#m
 sing neng njero ati
 G       D
 tresno iki
         Em        A       D
 yo mung kowe sing tak tresnani..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Kanggo Kowe, chord dasar Happy Asmara - Kanggo Kowe, chordtela Happy Asmara - Kanggo Kowe, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Kanggo Kowe, download lagu Happy Asmara - Kanggo Kowe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=WfnrullLIIM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari