menu Request
×

Kunci Gitar Happy Asmara - Amergo Sayang (Ska Reggae) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

100 views
Capo di fret 4

(Intro) C G Am Em F G C

      C                    G
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
    Am                 Em
Selalu ku menunggu kehadiranmu
F                C
Abot nyonggo amergo rindu
      Dm              G
Sesek rasane pengen ketemu..

      C                   G
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
       Am                  Em
Rasane wedi kelangan njero atiku
F                   C
Tansah eling marang esemmu
      Dm          G
Kabeh iki mergo sayangku..

  C
Seminggu ra kroso..
G              Am
kowe lan aku.. ora ketemu..
F                     C
 Sabendino tak tembangne
             Dm           G
Roso kangen iki.. ono dodoku..

    C
Tak jalok ning kono..
  G                 Am
jogonen tresnomu.. Amung kanggo aku
F                     C
 Tak titip tembang rindu
               Dm
Gawe nggugah kangen..
               G
lan roso tresnomu..

C
Kerlap kerlipe lintang
       G
Tansah ngancani saben bengiku
    Am                     F
Padange rembulan sing dadi saksi
   G             C
Nandang kangenku, Bebasane miber
G
sukmo iki ono ning sandingmu
Am                F
 Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
G
Lan kroso sintru..

(Chorus)
      C                    G
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
    Am                 Em
Selalu ku menunggu kehadiranmu
F                C
Abot nyonggo amergo rindu
      Dm              G
Sesek rasane pengen ketemu..

      C                   G
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
       Am                  Em
Rasane wedi kelangan njero atiku
F                   C
Tansah eling marang esemmu
      Dm          G
Kabeh iki mergo sayangku..

(Interlude) C G Am Em F G C

  C
Seminggu ra kroso..
G              Am
kowe lan aku.. ora ketemu..
F                     C
 Sabendino tak tembangne
             Dm           G
Roso kangen iki.. ono dodoku..

    C
Tak jalok ning kono..
  G                 Am
jogonen tresnomu.. Amung kanggo aku
F                     C
 Tak titip tembang rindu
               Dm
Gawe nggugah kangen..
               G
lan roso tresnomu..

C
Kerlap kerlipe lintang
       G
Tansah ngancani saben bengiku
    Am                     F
Padange rembulan sing dadi saksi
   G             C
Nandang kangenku, Bebasane miber
G
sukmo iki ono ning sandingmu
Am                F
 Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
G
Lan kroso sintru..

(Chorus)
      C                    G
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
    Am                 Em
Selalu ku menunggu kehadiranmu
F                C
Abot nyonggo amergo rindu
      Dm              G
Sesek rasane pengen ketemu..

      C                   G
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
       Am                  Em
Rasane wedi kelangan njero atiku
F                   C
Tansah eling marang esemmu
      Dm          G
Kabeh iki mergo sayangku..

(Outro) C G Am Em F G C





(Intro) E B Bm Em A B E

      E                    B
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
    Bm                Em
Selalu ku menunggu kehadiranmu
A                E
Abot nyonggo amergo rindu
      Dm             B
Sesek rasane pengen ketemu..

      E                   B
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
       Bm                 Em
Rasane wedi kelangan njero atiku
A                   E
Tansah eling marang esemmu
      Dm         B
Kabeh iki mergo sayangku..

  E
Seminggu ra kroso..
B              Bm
kowe lan aku.. ora ketemu..
A                     E
 Sabendino tak tembangne
             Dm          B
Roso kangen iki.. ono dodoku..

    E
Tak jalok ning kono..
  B                 Bm
jogonen tresnomu.. Amung kanggo aku
A                     E
 Tak titip tembang rindu
               Dm
Gawe nggugah kangen..
               B
lan roso tresnomu..

E
Kerlap kerlipe lintang
       B
Tansah ngancani saben bengiku
    Bm                    A
Padange rembulan sing dadi saksi
   B             E
Nandang kangenku, Bebasane miber
B
sukmo iki ono ning sandingmu
Bm               A
 Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
B
Lan kroso sintru..

(Chorus)
      E                    B
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
    Bm                Em
Selalu ku menunggu kehadiranmu
A                E
Abot nyonggo amergo rindu
      Dm             B
Sesek rasane pengen ketemu..

      E                   B
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
       Bm                 Em
Rasane wedi kelangan njero atiku
A                   E
Tansah eling marang esemmu
      Dm         B
Kabeh iki mergo sayangku..

(Interlude) E B Bm Em A B E

  E
Seminggu ra kroso..
B              Bm
kowe lan aku.. ora ketemu..
A                     E
 Sabendino tak tembangne
             Dm          B
Roso kangen iki.. ono dodoku..

    E
Tak jalok ning kono..
  B                 Bm
jogonen tresnomu.. Amung kanggo aku
A                     E
 Tak titip tembang rindu
               Dm
Gawe nggugah kangen..
               B
lan roso tresnomu..

E
Kerlap kerlipe lintang
       B
Tansah ngancani saben bengiku
    Bm                    A
Padange rembulan sing dadi saksi
   B             E
Nandang kangenku, Bebasane miber
B
sukmo iki ono ning sandingmu
Bm               A
 Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
B
Lan kroso sintru..

(Chorus)
      E                    B
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
    Bm                Em
Selalu ku menunggu kehadiranmu
A                E
Abot nyonggo amergo rindu
      Dm             B
Sesek rasane pengen ketemu..

      E                   B
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
       Bm                 Em
Rasane wedi kelangan njero atiku
A                   E
Tansah eling marang esemmu
      Dm         B
Kabeh iki mergo sayangku..

(Outro) E B Bm Em A B E

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Happy Asmara mudah, kunci gitar Happy Asmara, chord lagu Happy Asmara - Amergo Sayang (Ska Reggae), chord dasar Happy Asmara - Amergo Sayang (Ska Reggae), chordtela Happy Asmara - Amergo Sayang (Ska Reggae), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Happy Asmara - Amergo Sayang (Ska Reggae), download lagu Happy Asmara - Amergo Sayang (Ska Reggae) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Happy Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=LTycDlx3hWw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Happy Asmara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari