menu Request
×

Kunci Gitar Guyub Rukun Official - Ass Mbohh Chord Dasar dan Lirik Lengkap

201 views
 Intro : F-F G-G C..G..
        C..Dm-A/C#-C-Bm G..C..
        F-F G-G C..G..

 C 
aku.. biyen.. 
           Dm
tok kon berjuang..
     G
ngadepi kenyataan ben iso tekan 
    C     G
pelaminan..
    C
jebule omonganmu.. 
           Dm
cen renyah tenan..
     G
ra dadi kenyataan..
              C
akhire mung bubaran..

 F         G
aku demi kowe.. 
     Em       Am
kowe demi liyane..
  Dm             G
loro sing tok wehke 
            C
tak pendem dewe..
   F          G
saiki.. aku sadar..
        Em       Am
aku wes dudu prioritasmu
Dm
sing tok gatekke.. 
     G
ning sak bendinomu..

    F          G
aku terlalu pede..
         Em         Am
ngarep kowe.. ning uripku..
      Dm         G
kabeh janji janjimu ternyata
C
kuwi mung halu..
  F           G
mugo.. kowe cepet sadar..
        Em         Am
senajan kisah cintane bubar
 Dm
aku pamit lungo
      G
atiku wes kadung ambyar..

Reff :
            F  G
 tak blokir WA-mu..
            Em       Am
 tak blokir instagrammu..
       Dm            G
 ora lali.. facebook sak.. 
        C  C7
 twittermu..
          F             G
 mbiyen kowe ngomong cinta..
       Em        Am
 saiki kowe mendua..
           Dm                G
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         C
 terlalu berat..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

    F          G
aku terlalu pede..
         Em         Am
ngarep kowe.. ning uripku..
      Dm         G
kabeh janji janjimu ternyata
C
kuwi mung halu..
  F           G
mugo.. kowe cepet sadar..
         Em         Am
senadyan kisah cintane bubar
 Dm
aku pamit lungo
      G
atiku wes kadung ambyar..

Reff :
            F  G
 tak blokir WA-mu..
            Em       Am
 tak blokir instagrammu..
       Dm            G
 ora lali.. facebook sak.. 
        C  C7
 twittermu..
          F             G
 mbiyen kowe ngomong cinta..
       Em        Am
 saiki kowe mendua..
           Dm                G
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         C
 terlalu berat..
 
            F  G
 tak blokir WA-mu..
            Em       Am
 tak blokir instagrammu..
       Dm            G
 ora lali.. facebook sak.. 
        C  C7
 twittermu..
          F             G
 mbiyen kowe ngomong cinta..
       Em        Am
 saiki kowe mendua..
           Dm                G
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         C
 terlalu berat..
           Dm                G
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         C
 terlalu berat..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D-D E-E A..E..
        A..Bm-F#/Bb-A-G#m E..A..
        D-D E-E A..E..

 A 
aku.. biyen.. 
           Bm
tok kon berjuang..
     E
ngadepi kenyataan ben iso tekan 
    A     E
pelaminan..
    A
jebule omonganmu.. 
           Bm
cen renyah tenan..
     E
ra dadi kenyataan..
              A
akhire mung bubaran..

 D         E
aku demi kowe.. 
     C#m      F#m
kowe demi liyane..
  Bm             E
loro sing tok wehke 
            A
tak pendem dewe..
   D          E
saiki.. aku sadar..
        C#m      F#m
aku wes dudu prioritasmu
Bm
sing tok gatekke.. 
     E
ning sak bendinomu..

    D          E
aku terlalu pede..
         C#m        F#m
ngarep kowe.. ning uripku..
      Bm         E
kabeh janji janjimu ternyata
A
kuwi mung halu..
  D           E
mugo.. kowe cepet sadar..
        C#m        F#m
senajan kisah cintane bubar
 Bm
aku pamit lungo
      E
atiku wes kadung ambyar..

Reff :
            D  E
 tak blokir WA-mu..
            C#m      F#m
 tak blokir instagrammu..
       Bm            E
 ora lali.. facebook sak.. 
        A  A7
 twittermu..
          D             E
 mbiyen kowe ngomong cinta..
       C#m       F#m
 saiki kowe mendua..
           Bm                E
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         A
 terlalu berat..

Musik : D E C#m F#m
        Bm E A..
        D E C#m F#m
        Bm E A..

    D          E
aku terlalu pede..
         C#m        F#m
ngarep kowe.. ning uripku..
      Bm         E
kabeh janji janjimu ternyata
A
kuwi mung halu..
  D           E
mugo.. kowe cepet sadar..
         C#m        F#m
senadyan kisah cintane bubar
 Bm
aku pamit lungo
      E
atiku wes kadung ambyar..

Reff :
            D  E
 tak blokir WA-mu..
            C#m      F#m
 tak blokir instagrammu..
       Bm            E
 ora lali.. facebook sak.. 
        A  A7
 twittermu..
          D             E
 mbiyen kowe ngomong cinta..
       C#m       F#m
 saiki kowe mendua..
           Bm                E
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         A
 terlalu berat..
 
            D  E
 tak blokir WA-mu..
            C#m      F#m
 tak blokir instagrammu..
       Bm            E
 ora lali.. facebook sak.. 
        A  A7
 twittermu..
          D             E
 mbiyen kowe ngomong cinta..
       C#m       F#m
 saiki kowe mendua..
           Bm                E
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         A
 terlalu berat..
           Bm                E
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         A
 terlalu berat..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Guyub Rukun mudah, kunci gitar Guyub Rukun, chord lagu Guyub Rukun Official - Ass Mbohh, chord dasar Guyub Rukun Official - Ass Mbohh, chordtela Guyub Rukun Official - Ass Mbohh, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Guyub Rukun Official - Ass Mbohh, download lagu Guyub Rukun Official - Ass Mbohh mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Guyub Rukun di youtube: https://youtube.com/watch?v=8EuLnwcMJyA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Guyub Rukun

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari