menu Request
×

Kunci Gitar Guyub Rukun ft. Siska Amanda - Yo Rapopo Chord Dasar dan Lirik Lengkap

18 views
Capo fret 2

Intro : Am..Dm..G..C E..

   Am
pancen wingi indah
     Dm
janjimu cen gawe bungah
  G
saking bungahe atiku
         C        E
ternyata tresnomu palsu..

  Am
kowe milih lungo
      Dm
medot tresno sing tak jogo
           G
kabeh sing tak perjuangke
           E
malah mbok sia-siake..

Reff :
 E       Am                     Dm
 aku rapopo kowe arep ninggal lungo..
            G                  C
 senadyan loro atiku tetep legowo..
 E         Am                     Dm
 aku ra ngiro yen bakal ngene akhire..
           G                       C  E
 aku mung iso nompo sing dadi takdire..

Musik : Am Em F C -G
        Am Em F..G..

(cewek)
              Am
ngapurane kangmas
                     Dm
aku wes ngelarani atimu..
         G
janji-janjiku ra biso
          C            E
tak buktekke ning sliramu..

    Am
senadyan ngono kangmas
      Dm
kowe isih ning atiku
         G
ra bakal ilang
                 C
nganti tekan matiku..

      Dm
jane aku isih sayang
     Am
isih pengen berjuang
          Dm
nanging kenyataan 
   E         Am  A
ora koyo harapan..

        Dm
wis tak ikhlaske lungamu
     Am
urip tanpo sliramu
         E
pancen ditakdirke
             Am
kowe ra dadi jodohku..

Reff :
 E       Am                     Dm
 aku rapopo kowe arep ninggal lungo..
            G                  C
 senadyan loro atiku tetep legowo..
 E         Am                     Dm
 aku ra ngiro yen bakal ngene akhire..
           G                       C
 aku mung iso nompo sing dadi takdire..

 E       Am                     Dm
 aku rapopo kowe arep ninggal lungo..
            G                  C
 senadyan loro atiku tetep legowo..
 E         Am                     Dm
 aku ra ngiro yen bakal ngene akhire..
           G                       C  E
 aku mung iso nompo sing dadi takdire..
    Am
 yeee..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm..Em..A..D F#..

   Bm
pancen wingi indah
     Em
janjimu cen gawe bungah
  A
saking bungahe atiku
         D        F#
ternyata tresnomu palsu..

  Bm
kowe milih lungo
      Em
medot tresno sing tak jogo
           A
kabeh sing tak perjuangke
           F#
malah mbok sia-siake..

Reff :
 F#      Bm                     Em
 aku rapopo kowe arep ninggal lungo..
            A                  D
 senadyan loro atiku tetep legowo..
 F#        Bm                     Em
 aku ra ngiro yen bakal ngene akhire..
           A                       D  F#
 aku mung iso nompo sing dadi takdire..

Musik : Bm F#m G D -A
        Bm F#m G..A..

(cewek)
              Bm
ngapurane kangmas
                     Em
aku wes ngelarani atimu..
         A
janji-janjiku ra biso
          D            F#
tak buktekke ning sliramu..

    Bm
senadyan ngono kangmas
      Em
kowe isih ning atiku
         A
ra bakal ilang
                 D
nganti tekan matiku..

      Em
jane aku isih sayang
     Bm
isih pengen berjuang
          Em
nanging kenyataan 
   F#        Bm  B
ora koyo harapan..

        Em
wis tak ikhlaske lungamu
     Bm
urip tanpo sliramu
         F#
pancen ditakdirke
             Bm
kowe ra dadi jodohku..

Reff :
 F#      Bm                     Em
 aku rapopo kowe arep ninggal lungo..
            A                  D
 senadyan loro atiku tetep legowo..
 F#        Bm                     Em
 aku ra ngiro yen bakal ngene akhire..
           A                       D
 aku mung iso nompo sing dadi takdire..

 F#      Bm                     Em
 aku rapopo kowe arep ninggal lungo..
            A                  D
 senadyan loro atiku tetep legowo..
 F#        Bm                     Em
 aku ra ngiro yen bakal ngene akhire..
           A                       D  F#
 aku mung iso nompo sing dadi takdire..
    Bm
 yeee..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Guyub Rukun ft. Siska Amanda mudah, kunci gitar Guyub Rukun ft. Siska Amanda, chord lagu Guyub Rukun ft. Siska Amanda - Yo Rapopo, chord dasar Guyub Rukun ft. Siska Amanda - Yo Rapopo, chordtela Guyub Rukun ft. Siska Amanda - Yo Rapopo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Guyub Rukun ft. Siska Amanda - Yo Rapopo, download lagu Guyub Rukun ft. Siska Amanda - Yo Rapopo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Guyub Rukun ft. Siska Amanda di youtube: https://youtube.com/watch?v=UgVTMIaUfCo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Guyub Rukun ft. Siska Amanda

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari