menu Request
×

Kunci Gitar GuyonWaton - Kok Iso Yo? Chord Dasar dan Lirik Lengkap

31 views
Original chord dari ~ G

Intro : F G C..
        F G C..

     C              F
kok iso yo..? kok tegel yo..?
      Dm                 G
opo salahku.. neng ndi luputku..
     Em      E  Am         Dm
wong seng ra sepiro.. koyo aku iki..
        G                   C       G
masalah asmoro.. mung kebagian loro..

          C                 F
ditinggal lungo.. alesan ra ceto..
         Dm             G
mergo ngaboti.. tresno anyarmu seng liyo..
   Em     E           Am
Gusti.. tulung paringono..
         Dm               G
ati sing kuat.. kanggo ngadepi..
            C
asmoro ugal-ugalan..

F                   G        G-F
 tibo wayah mongso udan teko..
Em                Am
 howo adem featuringan loro..
         Dm                G
durung siap nompo.. kenyataan..
                    C
kowe disanding wong liyo..

Reff :
   F               G
 durung.. nganti garing lorone atiku
  Em              A
 uwes.. mbok tambahi kenyataan
          Dm           G
 kon ngadepi.. sliramu saiki
                  C
 disanding wong liyo..

   F
 tau.. nekat ku mencintaimu
           Em
 nanging kowe..
         A                      Dm
 malah milih ngeboti tresno liyane..
          G                 C
 ternyata aku dudu siji-sijine..

     C              F
kok iso yo..? kok tegel yo..?
          Dm             G
wong koyo aku..  masalah asmoro..
           C
mung kebagian loro..

Musik : F G Em Am Am-G
        F G C..

F                   G
 tibo wayah mongso udan teko..
Em                Am
 howo adem featuringan loro..
         Dm                Fm
durung siap nompo.. kenyataan..
       G            C
kowe disanding wong liyo..

Reff :
   F               G
 durung.. nganti garing lorone atiku
  Em              A
 uwes.. mbok tambahi kenyataan
          Dm           G
 kon ngadepi.. sliramu saiki
                  C
 disanding wong liyo..

   F
 tau.. nekat ku mencintaimu
           Em
 nanging kowe..
         A                      Dm
 malah milih ngeboti tresno liyane..
          G                 C
 ternyata aku dudu siji-sijine..
              -Cmaj7
 (kok iso yo?)

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D G..
        C D G..

     G              C
kok iso yo..? kok tegel yo..?
      Am                 D
opo salahku.. neng ndi luputku..
     Bm      B   Em         Am
wong seng ra sepiro.. koyo aku iki..
        D                   G       D
masalah asmoro.. mung kebagian loro..

          G                 C
ditinggal lungo.. alesan ra ceto..
         Am             D
mergo ngaboti.. tresno anyarmu seng liyo..
   Bm     B           Em
Gusti.. tulung paringono..
         Am               D
ati sing kuat.. kanggo ngadepi..
            G
asmoro ugal-ugalan..

C                   D        D-C
 tibo wayah mongso udan teko..
Bm                Em
 howo adem featuringan loro..
         Am                D
durung siap nompo.. kenyataan..
                    G
kowe disanding wong liyo..

Reff :
   C               D
 durung.. nganti garing lorone atiku
  Bm              E
 uwes.. mbok tambahi kenyataan
          Am           D
 kon ngadepi.. sliramu saiki
                  G
 disanding wong liyo..

   C
 tau.. nekat ku mencintaimu
           Bm
 nanging kowe..
         E                      Am
 malah milih ngeboti tresno liyane..
          D                 G
 ternyata aku dudu siji-sijine..

     G              C
kok iso yo..? kok tegel yo..?
          Am             D
wong koyo aku..  masalah asmoro..
           G
mung kebagian loro..

Musik : C D Bm Em Em-D
        C D G..

C                   D
 tibo wayah mongso udan teko..
Bm                Em
 howo adem featuringan loro..
         Am                Cm
durung siap nompo.. kenyataan..
       D            G
kowe disanding wong liyo..

Reff :
   C               D
 durung.. nganti garing lorone atiku
  Bm              E
 uwes.. mbok tambahi kenyataan
          Am           D
 kon ngadepi.. sliramu saiki
                  G
 disanding wong liyo..

   C
 tau.. nekat ku mencintaimu
           Bm
 nanging kowe..
         E                      Am
 malah milih ngeboti tresno liyane..
          D                 G
 ternyata aku dudu siji-sijine..
              -Gmaj7
 (kok iso yo?)

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar GuyonWaton mudah, kunci gitar GuyonWaton, chord lagu GuyonWaton - Kok Iso Yo?, chord dasar GuyonWaton - Kok Iso Yo?, chordtela GuyonWaton - Kok Iso Yo?, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu GuyonWaton - Kok Iso Yo?, download lagu GuyonWaton - Kok Iso Yo? mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari GuyonWaton di youtube: https://youtube.com/watch?v=fIC9z4TZqR4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari GuyonWaton

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari