menu Request
×

Kunci Gitar Guntur ASP - Jogja lan Kowe Chord Dasar dan Lirik Lengkap

45 views
Intro : F G Em Am Dm..G..

   C        F
mbiyen kowe janji neng kuto iki
        Dm                   G
yen aku ro kowe bakal iso nyawiji..
    Em               Am
tak perjuangke isuk awan sore..
          Dm               G    Dm G
jebul ing wengi mlaku ro liyane..

     C         F
iseh kelingan kowe ing wayah wengi
      Dm                 G
eseman manismu iseh ono neng impi..
    Em               Am
tak perjuangke isuk awan sore..
          Dm                G
jebul ing wengi mlaku ro liyane..

        F
cukup semene wae, 
         G
jalin crito ro kowe
     Em    E     Am
aku emoh.. mindo gawe..
       Dm        G            C
mergo ati iki.. ora iso dinengke..

Reff :
  F               G
 ono.. terminal giwangan 
          Em      
 mbiyen sayang sayangan 
              Am
 saiki mung sawang sawangan
      Dm                  G
 stasiun tugu, stasiun lempuyangan
        C             Bm       Am
 jujur aku rong mampu urip dewean..
     Dm          G               C
 nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki..

Musik : Am F G C -Bm  
        Am Dm -Em F G..

   C        F
mbiyen kowe janji neng kuto iki
        Dm                   G
yen aku ro kowe bakal iso nyawiji..
    Em               Am
tak perjuangke isuk awan sore..
          Dm               G
jebul ing wengi mlaku ro liyane..

        F
cukup semene wae, 
         G
jalin crito ro kowe
     Em    E     Am
aku emoh.. mindo gawe..
       Dm        G            C
mergo ati iki.. ora iso dinengke..

Reff :
  F               G
 ono.. terminal giwangan 
          Em      
 mbiyen sayang sayangan 
              Am
 saiki mung sawang sawangan
      Dm                  G
 stasiun tugu, stasiun lempuyangan
        C             Bm       Am
 jujur aku rong mampu urip dewean..
     Dm          G               C
 nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki..

  F               G
 ono.. terminal giwangan 
          Em      
 mbiyen sayang sayangan 
              Am
 saiki mung sawang sawangan
      Dm                  G
 stasiun tugu, stasiun lempuyangan
        C             Bm       Am
 jujur aku rong mampu urip dewean..
     Dm          G               C
 nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki..
     Dm          G               C
 nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D E C#m F#m Bm..E..

   A 			    D
mbiyen kowe janji neng kuto iki
        Bm                   E
yen aku ro kowe bakal iso nyawiji..
    C#m              F#m
tak perjuangke isuk awan sore..
          Bm               E    Bm E
jebul ing wengi mlaku ro liyane..

     A 			     D
iseh kelingan kowe ing wayah wengi
      Bm                 E
eseman manismu iseh ono neng impi..
    C#m              F#m
tak perjuangke isuk awan sore..
          Bm                E
jebul ing wengi mlaku ro liyane..

        D
cukup semene wae, 
         E
jalin crito ro kowe
     C#m   C#    F#m
aku emoh.. mindo gawe..
       Bm        E            A
mergo ati iki.. ora iso dinengke..

Reff :
  D               E
 ono.. terminal giwangan 
          C#m     
 mbiyen sayang sayangan 
              F#m
 saiki mung sawang sawangan
      Bm                  E
 stasiun tugu, stasiun lempuyangan
        A             G#m      F#m
 jujur aku rong mampu urip dewean..
     Bm          E               A
 nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki..

Musik : F#m D E A -G#m 
        F#m Bm -C#m D E..

   A 			    D
mbiyen kowe janji neng kuto iki
        Bm                   E
yen aku ro kowe bakal iso nyawiji..
    C#m              F#m
tak perjuangke isuk awan sore..
          Bm               E
jebul ing wengi mlaku ro liyane..

        D
cukup semene wae, 
         E
jalin crito ro kowe
     C#m   C#    F#m
aku emoh.. mindo gawe..
       Bm        E            A
mergo ati iki.. ora iso dinengke..

Reff :
  D               E
 ono.. terminal giwangan 
          C#m     
 mbiyen sayang sayangan 
              F#m
 saiki mung sawang sawangan
      Bm                  E
 stasiun tugu, stasiun lempuyangan
        A             G#m      F#m
 jujur aku rong mampu urip dewean..
     Bm          E               A
 nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki..

  D               E
 ono.. terminal giwangan 
          C#m     
 mbiyen sayang sayangan 
              F#m
 saiki mung sawang sawangan
      Bm                  E
 stasiun tugu, stasiun lempuyangan
        A             G#m      F#m
 jujur aku rong mampu urip dewean..
     Bm          E               A
 nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki..
     Bm          E               A
 nglakoni.. njalani.. kasunyatan iki..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Guntur ASP mudah, kunci gitar Guntur ASP, chord lagu Guntur ASP - Jogja lan Kowe, chord dasar Guntur ASP - Jogja lan Kowe, chordtela Guntur ASP - Jogja lan Kowe, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Guntur ASP - Jogja lan Kowe, download lagu Guntur ASP - Jogja lan Kowe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Guntur ASP di youtube: https://youtube.com/watch?v=wP4R4Frc2TM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Guntur ASP

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari