menu Request
×

Kunci Gitar Gopal Singh X Puput Tiffisya - Mendhung Ing Langit Semarang Chord Dasar dan Lirik Lengkap

85 views
 Intro : Gm Cm F Bb
        G Cm D Gm D..

Gm                      F
padange mbulan tengah wengi iki..
Cm                   Gm
gemebyar lintang tak sawangi..
Gm                       F
nanging durung biso ku nutupi gelo..
Cm                         D
marang sliramu sing nggawe aku kuciwo..

   G                Cm
atiku.. ajur ra karuan..
         Gm       D         Gm
mrebes mili eluh iki ning pipiku..

Int. D7 Am-B

Em                 D
tulung ing ati aku njaluk pangapuro..
Am                Em
ora krepku nggawe sliramu sengsoro..
Em                   D
aku rak ngelali sumpahe naliko kae..
Am                  B
nanging saiki kok malah ngene dadine..

       E                Am
wong tuwo.. ku uwes nyandingke..
     Em         B        Em
kudu nrimo karo jodo pilihane..

Musik : B  C  B  Em
        Am D G Em
        Am B Em  B -Cm

Reff :
-D        Gm
 gunung pati kang nyekseni
          Cm
 tresnoku marang sliramu
         F
 sak tenane ati iki
              Bb         D
 wes gandrung matri welasmu
      Cm          F
 opo iki sing jenenge
           Bb          Gm
 modal tresno tanpo bondho
         D#         G#        D
 kudu ngalah demi karepe wong tuo..

 Int. G Cm Am B

          Em
 langit semarang tak sawang
          Am
 mendhung ngalangi rembulan
         D
 dudu mergo wes rak sayang
           G         B
 nanging kabeh wes kahanan
           Am     D
 tak tutup cerito iki
        G            Em
 tak simpen jroning atiku
       C              Am      B
 wes cukup kang mas legowo atimu..
         Em
 lilakno lungoku..

Musik : B  C  B  Em
        Am D G Em
        Am B Em  B-B-B -Cm-D

Reff :
          Gm
 gunung pati kang nyekseni
          Cm
 tresnoku marang sliramu
         F
 sak tenane ati iki
              Bb         D
 wes gandrung matri welasmu
      Cm          F
 opo iki sing jenenge
           Bb          Gm
 modal tresno tanpo bondho
         D#         G#   D
 kudu ngalah demi karepe wong tuo..

 Int. G Cm Am-Am B

          Em
 langit semarang tak sawang
          Am
 mendhung ngalangi rembulan
         D
 dudu mergo wes rak sayang
           G         B
 nanging kabeh wes kahanan
           Am     D
 tak tutup cerito iki
        G            Em
 tak simpen jroning atiku
       C              Am      B
 wes cukup kang mas legowo atimu..
         Em
 lilakno lungoku..
       C              Am      B
 wes cukup kang mas legowo atimu..
           Em-B-Em-B-Em
 lilakno lungoku..

Outro : Dm  Bb  F  A
        Dm  Bb  Gm  A..
        Dm-A-Dm-A-Dm-A-Dm-A-D

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Puput Tiffisya mudah, kunci gitar Puput Tiffisya, chord lagu Gopal Singh X Puput Tiffisya - Mendhung Ing Langit Semarang, chord dasar Gopal Singh X Puput Tiffisya - Mendhung Ing Langit Semarang, chordtela Gopal Singh X Puput Tiffisya - Mendhung Ing Langit Semarang, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Gopal Singh X Puput Tiffisya - Mendhung Ing Langit Semarang, download lagu Gopal Singh X Puput Tiffisya - Mendhung Ing Langit Semarang mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Puput Tiffisya di youtube: https://youtube.com/watch?v=npKDmWutMJ8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Puput Tiffisya

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari