menu Request
×

Kunci Gitar Gilang Satyawan - Sotya Chord Dasar dan Lirik Lengkap

96 views
(Intro) C  Em  F G C

C               Em
 iki tulising kidungku
       F      G           C
kanggo sira.. hapsarining kalbu..
C                 Em
 eseme kang manis madu
      F           G          C
dasar ayu parasmu kang tanpo layu..

Em      Am
nimas sesotyaning ati
-G F         G         C
 yamung.. ndiko kang sawiji..
Em         Am
langit.. bumi kang hanyekseni
-G     F            G     C
 nalikane ngucap janji.. ana lathi..

(Intro) F G C

(Chorus)
       C          F
yamung siji.. sesotyaku
    G                       C
memanikku.. mung nimas wong ayu..
     C            F
panyuwunku.. mugo nimas..
      G                   C
ora lali.. marang janji setyamu..

Am           Em
 nanging.. kabeh kuwi muspro
 F            G        C
eling kalamun pupusing tresno
Am                 Em
wes tak cobo.. nglalekne sliramu
        F             G      C
nanging tak lali lali tan biso lali..

(Intro) C  Em  F G C

C               Em
 iki tulising kidungku
         F    G           C
kanggo sira.. hapsarining kalbu
C                 Em
 eseme kang manis madu..
       F            G          C
dasar ayu.. parasmu kang tanpo layu..

Em         Am
 nimas.. sesotyaning ati
-G F         G         C
 yamung.. ndiko kang sawiji..
Em          Am
 langit.. bumi kang nyekseni
-G     F         G        C
 nalikane ngucap janji.. ana lathi..

(Intro) F G C

(Chorus)
       C          F
yamung siji.. sesotyaku
    G                       C
memanikku.. mung nimas wong ayu..
     C            F
panyuwunku.. mugo nimas..
      G                   C
ora lali.. marang janji setyamu..

Am           Em
 nanging.. kabeh kuwi muspro
 F            G        C
eling kalamun pupusing tresno
Am                 Em
wes tak cobo.. nglalekne sliramu
        F             G      C
nanging tak lali lali tan biso lali..
        F             G      C
nanging tak lali lali tan biso lali..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Gilang Satyawan mudah, kunci gitar Gilang Satyawan, chord lagu Gilang Satyawan - Sotya, chord dasar Gilang Satyawan - Sotya, chordtela Gilang Satyawan - Sotya, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Gilang Satyawan - Sotya, download lagu Gilang Satyawan - Sotya mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Gilang Satyawan di youtube: https://youtube.com/watch?v=PE4dSGOkAA8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Gilang Satyawan

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari